Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Teplárenské dny 2009 – jubilejní 15. ročník

Firma PAREXPO ve spolupráci s Teplárenským sdružením České republiky pořádá jubilejní 15. ročník svátku českého teplárenství "TEPLÁRENSKÉ DNY 2009", které se uskuteční ve dnech 21. až 23. dubna 2009 v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.

Ve dnech 21. až 23. dubna proběhne již 15. ročník odborné mezinárodní výstavy techniky a technologií pro dálkové zásobování teplem a chladem, elektroenergetiky, obnovitelných zdrojů a nejlepších dostupných technik pro energetiku. Celá výstava je doprovázena mnoha odbornými doprovodnými akcemi.

V rámci konference "Dálkové zásobování teplem a chladem" pořádané Teplárenským sdružením České republiky jsou připraveny čtyři odborné sekce, rámcově zaměřené na jednotlivé oblasti energetiky, především dálkové zásobování teplem. Účastníci zde budou mít možnost seznámit se s posledními novinkami z oblasti legislativy, techniky, ekonomiky či moderních informačních systémů v energetice, s domácími i zahraničními zkušenostmi v teplárenství a s problematikou technických zařízení u odběratelů tepla.

Sekci Moderní technologie pro zajištění dodávek tepelné energie v budovách připravil Cech topenářů a instalatérů ČR. Sekce České teplárenství v nových energetických podmínkách; Teplárenství a jeho moderní technologie a Energie: zásoby, ceny, regulace jsou připravovány Teplárenským sdružením České republiky.

Součástí doprovodného odborného programu Teplárenských dnů 2009 bude dále konference "Energetika a životní prostředí - denitrifikace" pořádaná firmou Ekonox, s.r.o., Pardubice, workshop Ministerstva životního prostředí "Obnovitelné zdroje energie pro venkov a teplárenství", seminář "Platné předpisy pro energetiku" a "Dánský den v České republice" pořádané společností Parexpo.

V průběhu Teplárenských dnů 2009 budou již posedmé představeny "Projekty roku v systémech dálkového vytápění a chlazení", jejichž přínosem je zvýšení účinnosti využití primárních energií, diverzifikace paliv, využití odpadního tepla a obnovitelných zdrojů energie, snížení spotřeby fosilních paliv a emisí skleníkových plynů, zejména, a v neposlední řadě zajištění efektivního zásobování energií, tepelné pohody bytových prostorů a energetických potřeb služeb a průmyslu.

Slavnostní zahájení Teplárenských dnů proběhne v úterý 21. dubna 2009 v 11 hodin před KC Aldis.

Další a podrobnější informace o akci získáte na webových stránkách www.teplarenske-dny.cz a www.tscr.cz.

Pozvánky ve formátu PDF ke stažení:

Energetika a životní prostředí
Probíhající a připravované změny v předpisech pro energetiku a jejich aplikace ČEZ, a.s.
Dánský energetický den
Konference TSČR

 
 
Reklama