Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozšíření řady sprchových sloupů se solárním ohřevem o SPS 03

Nový typ solární sprchy SPS 03 je větší a luxusnější. Umožňuje ohřívat 60 litrů vody, nastavení teploty a množství vytékající vody provádí uživatel pomocí kvalitní pákové baterie. Sloup SPS 03 je určen pro privátní bazény i pro veřejná koupaliště.

Společnost AZP Brno přichází s rozšířením sortimentu sprchových sloupů využívajících k ohřevu vody energii slunečních paprsků. K již dříve vyráběnému oblíbenému SPS 02 tak přidáváme větší a luxusnější variantu SPS 03. Zatímco SPS 02 umožňoval ve sloupu ohřev 28 litrů vody, v SPS 03 je možné ohřívat již 60 litrů. Nastavení teploty a množství vytékající vody provádí uživatel pomocí kvalitní pákové baterie. Oba sloupy jsou určené pro privátní bazény, pro veřejná koupaliště by nebyla rychlost ohřevu při častějším odběru teplé vody dostatečná.

Sloupy jsou celonerezové, části určené pro ohřev vody jsou opatřeny černým komaxitem. Pro provoz stačí přivedení G1/2" přívodu studené vody. Součástí SPS 03 je kotevní konstrukce pro zabudování do země tak, aby sloup pevně držel a nemohlo dojít k jeho "vylomení" a spadnutí. Kotevní konstrukce umožňuje také jednoduchou demontáž sloupu na zimu tak, aby nemohlo dojít k zamrznutí vody ve ventilech a jejich zničení. Více se lze o sloupech dozvědět na stránkách výrobce www.azp.cz v sekci Aqua program - sprchové sloupy.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...