Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvání na patnáctý ročník mezinárodního odborného veletrhu Aqua-therm Praha

Vážení vystavovatelé,
dovolte, abych Vás pozval k účasti na jubilejním patnáctém ročníku mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM Praha, který se letos poprvé uskuteční v Pražském veletržním areálu Letňany ve dnech 25. - 29. listopadu 2008.
AQUA-THERM Praha si za patnáct let své existence vybudoval pevnou pozici stěžejní akce v oblasti technického zabezpečení budov, která každý rok přiláká na výstaviště několik desítek tisíc návštěvníků z celé České republiky a okolních zemí. Jen pro ilustraci - v loňském roce jich prošlo branami veletrhu 41 450 a rovněž jsme přivítali celkem půlmiliontého návštěvníka, který za dobu konání veletrhu AQUA-THERM Praha navštívil.

Návštěvníci na veletrhu hledají nejen nové obchodní kontakty, ale také ucelený přehled o novinkách a trendech v oblasti úspory energií. Právě aktuální otázka úspory energií, využívání alternativních zdrojů a stoupající ekologické nároky na výrobu a provoz dělají z AQUA-THERMU Praha klíčovou událost v kalendáři firem i jednotlivců, jichž se tato problematika přímo dotýká.

Věřím, že Vás letos přivítáme ve velké rodině vystavovatelů a přeji Vám na veletrhu AQUA-THERM Praha jen obchodně úspěšné dny.

Ing. František Kočí
ředitel
Progres Partners Advertising, s. r. o.

 
 
Reklama