Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V Nitře dovedou ušetřit za energii

Nejlepší přehled o tom jak ušetřit za teplo a vodu nabídne i letos mezinárodní veletrh Aqua-therm Nitra, který začíná právě dnes na výstavišti Agrokomplex a potrvá až do pátku 8. února.

Návštěvníci najdou na jednom místě nejnovější modely kotlů, radiátorů, klimatizací, čerpadel a technologií, které vedou k úspoře peněz za vytápění, vodu, plyn a elektřinu.

Na jubilejním desátém ročníku veletrhu, zaměřeného na oblast vytápění, větrání, klimatizace, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky, letos představí žhavé novinky rekordních 150 vystavovatelů ze šesti zemí. Aqua-therm je tak největší a nejdůležitější veletrh zaměřený na oblast tepla, vody a klimatizace na Slovensku.

Aqua-therm Nitra má co nabídnout odborníkům i laickým návštěvníkům, kteří se chtějí seznámit s novinkami na trhu. Řada vystavovatelů také na své výrobky nabízí zajímavé veletržní slevy. "Na veletrhu budou letos zastoupeny všechny nosné značky z oboru ze Slovenska i z ciziny. Nejvíce zahraničních firem přijede z České republiky, Holandska, Itálie a Polska," říká Michal Drážďanský, manažer veletrhu z pořádající agentury Progres Partners Advertising.

Součástí letošního Aqua-thermu Nitra bude také zajímavý doprovodný program, který mohou všichni návštěvníci veletrhu zdarma navštívit. Přednášky a semináře představí nejnovější trendy v úsporách energií. Jejich kompletní přehled najdou zájemci na webových stránkách www.aquatherm.sk.

 
 
Reklama