Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rigips spustil nové Centrum technické podpory

Společnost Rigips, významný výrobce a dodavatel sádrokartonu, polystyrenových izolací a sádrových omítek, spustila dnes novou službu: Centrum technické podpory.

Zřízením Centra technické podpory vzniká jedno soustředěné místo informačního a technického poradenství pro odbornou i laickou veřejnost, realizační a distribuční firmy, školy, developery a instituce ve státní správě.

Specialisté na systémy suché vnitřní výstavby, polystyrenové izolace a sádrové omítky poskytují technický servis o produktech a systémech, o řešení správných postupů, podkladů, dokumentací a o technologických předpisech. Další náplní Centra je řízení managementu produktů, certifikace a technické dokumentace. Zákazníci zde také zjistí informace o školeních, seminářích, konferencích, o distribuční síti a certifikovaných montážních firmách.

Hlavní cíl nově vytvořeného Centra technické podpory vidí jeho vedoucí Jiří Otta: "Nejen ve standardní technické podpoře, ale především ve sledování trendů a inovací v ČR a ve světě." A doplňuje: "Větší a profesionální tým nám umožňuje věnovat se ještě více hledání inovativních řešení, produktů a také získávání znalostí z projektů v rámci koncernu Saint-Gobain".

Martina Říhová, marketingová ředitelka Rigips, komentuje situaci: "Od počátku letošního roku probíhal testovací provoz Centra a ladění detailů této služby. Tento nový projekt je, i svým zařazením do marketingového oddělení, dalším přímým krokem v naší orientaci na poskytování podpory zákazníkům. Také se snažíme o rozšiřování osvěty o správném používání nových technologií ve stavebnictví".

Centrum technické podpory Rigips
tel.: 296 411 800
mobil: 724 600 800
e-mail: ctp@rigips.cz
www.rigips.cz


O společnosti Rigips, s.r.o.

Společnost Rigips je významný výrobce a dodavatel sádrokartonových systémů, polystyrenových izolací a sádrových omítek a malířských stěrek Rimano. V České republice má již patnáctiletou tradici. Ve svých 3 výrobních závodech vyrábí produkty nejvyšší světové kvality srovnatelné s předními evropskými výrobci a splňuje nové normy zaváděné v EU. Díky své příslušnosti ke koncernu Saint-Gobain, který ročně vyčleňuje cca 345 mil. EUR na výzkum a vývoj, využívá společnost Rigips know-how z celého světa. Společnost Rigips je certifikována pro systém managementu jakosti dle EN ISO 9001:2000.

O společnosti Saint-Gobain

Koncern Saint-Gobain je evropský a světový lídr ve všech svých obchodních odvětvích, patří do první stovky světových průmyslových korporací. Koncern má 5 hlavních divizí - stavební materiály, sklo, obalové materiály, speciální High -Tech materiály, distribuční řetězce.

Počátky společnosti Saint-Gobain spadají do Francie 17. století, půldruhého století nato překračuje Saint-Gobain hranice Francie. Dnes již působí ve více než 50 zemích světa, ve kterých sdružuje 1.200 společností a zaměstnává více než 200.000 lidí 70ti národností.

Pro doplňující informace, kontaktujte:
Ivana Duchoňová
Marketing Specialist
Rigips, s.r.o.
Tel.: +420 296 411 762
E-mail: ivana.duchonova@bpb.com


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...