Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvání na čtrnáctý ročník mezinárodního odborného veletrhu Aqua-therm Praha

Vážení vystavovatelé,
dovolte, abych Vás pozval k účasti na 14. ročníku mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM Praha, který se uskuteční na Výstavišti v Praze 7 - Holešovicích ve dnech 20. až 24. listopadu 2007.
Veletrh AQUA-THERM Praha, který se věnuje vytápění, ventilaci, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické technice, prožívá v posledních letech překotný vývoj.
Praha se v době konání veletrhu stává místem, kde se setkávají všichni, kteří mají co společného s technickými zařízeními budov. Vloni z celkového počtu 41.701 návštěvníků tvořili obchodníci a odborníci více než tři čtvrtiny.
Při posledním třináctém ročníku obsadilo 414 přímých vystavovatelů čistou výstavní plochu 13.177 m².
AQUA-THERM Praha je největším veletrhem na pražském výstavišti a také největším a zároveň nejprestižnějším veletrhem ve svém oboru v České republice. Takto jej označilo v návštěvnickém průzkumu 91,3 % dotázaných.
Pozoruhodná je rovněž skladba návštěvníků. Ze zmíněného průzkumu například vyplynulo, že o nákupech a investicích ve svých firmách rozhoduje 61,1 % odborných návštěvníků. O oblibě Aqua-thermu svědčí i fakt, že s nabídkou vystavovatelů bylo spokojeno 95,6 % návštěvníků a 96,7 % jich veletrh navštíví i v roce 2007. Každý pátý návštěvník (19,3 %) strávil na veletrhu více než jeden den. Tyto údaje vykazují průzkumy již řadu let a svědčí o dlouhodobé úspěšnosti Aqua-thermu Praha.
Při veletrhu se tradičně koná řada mezinárodních odborných akcí, které posunují obor technických zařízení budov dopředu.
Uznání se dostalo prestižní soutěži o nejlepší exponáty veletrhu a zlaté medaile jsou pro vystavovatele tou nejlepší referencí.

Věřím, že Vás letos přivítáme ve velké rodině vystavovatelů a přeji Vám na veletrhu AQUA-THERM Praha mnoho nových kontaktů a uzavřených kontraktů.

Ing. František KOČÍ
ředitel
Progres Partners Advertising, s. r. o.

 
 
Reklama