Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na veletrhu Aquatherm prezentován projekt vzdělávání instalatérů v ČR

Ve dnech 21. - 25. listopadu 2006 proběhl na pražském Výstavišti již 13. ročník Mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM Praha. V rámci tohoto veletrhu byl prezentován projekt celoživotního vzdělávání instalatérů, který návštěvníkům představila společnost SANITEC, české obchodní zastoupení koncernu Sanitec, evropské jedničky v oblasti koupelen.

Projekt je výjimečný tím, že firma Sanitec, výrobce koupelnových výrobků KERAMAG a KOLO, jako jediná v oboru TZB neškolí pouze výrobky, ale dává instalatérům "bezplatně" praktické informace jako například jak jednat se zákazníkem, jak řešit námitky zákazníka, kde na internetu získat praktické informace, technické nákresy a návody na montáž, jak zvýšit tržby firmy apod. Účastníci veletrhu získali pozvánky a přihlášky, které si lze stáhnout speciálních stránek pro instalatéry: www.instalateri.sanitec.cz. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Projekt vzdělávání instalatérů plně zapadá do komplexní služby firmy SANITEC, s.r.o., kterou tato firma svým zákazníkům nabízí:

a) Vzdělávání instalatérů - bezplatné specializované vzdělávací kurzy pro instalatéry v rámci celoživotního vzdělávání s cílem podpory kvalitního řemesla a instalatérů sdružených v Profi klubu
b) Vydávání odborných publikací - Příručky pro instalatéry, firemních katalogů apod.
c) Navrhování koupelen - bezplatný program pro plánování koupelen ve 3D.
d) Prezentace výrobků - budování sítě Autorizovaných prodejců se vzorkovnami a praktickou ukázkou výrobků
e) Výroba a prodej výrobků, kompletní vybavení koupelny, sanitární keramika, instalační moduly, koupelnový nábytek, sprchové kouty a vaničky, vany, masážní vany, boxy a panely, speciální program a příslušenství pro tělesně postižené a školky
f) záruční a pozáruční servis prostřednictvím Autorizovaných servisních center


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.