Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nízkoenergetická výstavba, 5. ročník doprovodného programu veletrhu AQUA-THERM Praha 2005

Dovolujeme si Vás pozvat k účasti na již pátém ročníku tématické sekce veletrhu AQUA-THERM Praha, která je nedílnou součástí odborného doprovodného programu TZB 2005, pořádaného pod odbornou garancí Společnosti pro techniku prostředí, zástupce České republiky v Evropské asociaci společností pro techniku prostředí REHVA a asociované společnosti ASHRAE.

V letošním roce jsou témata doprovodného programu zvolena s ohledem na blížící se termín 4. 1. 2006, kdy vstupuje v platnost Směrnice Evropského parlamentu a rady 2002/91/ES o energetické náročnosti budov. Jedná se především o prvky a zařízení pro snížení energetické náročnosti při zachování principů trvale udržitelného rozvoje jak samotných stavebních konstrukcí budov, tak systémů vytápění, chlazení, větrání a přípravy teplé vody. Jednotlivé dny odborného doprovodného programu jsou zaměřeny na aktuální témata z oblasti snižování energetické náročnosti nejen ve fázi navrhování ale i provozování budov a jejich energetických systémů. Sekce "Nízkoenergetická výstavba" bude pokrývat následující tématické obory:

OBOR 1 Energeticky účinné, ekologické, alternativní a obnovitelné zdroje pro vytápění, chlazení a ohřev TUV v nízkoenergetických domech (tepelná čerpadla, plynové kotle, sluneční kolektory, elektrické vytápění a chlazení, kogenerace, fotovoltaika, biomasa, palivové články)
OBOR 2 Prvky a systémy pro vytápění budov (velkoplošné vytápění podlahové, stěnové, stropní, otopná tělesa, konvektory)
OBOR 3 Prvky a systémy pro větrání nízkoenergetických budov (teplovzdušné vytápění, větrání, hybridní větrání, zemní výměník, rekuperace, prvky pro řešení přirozeného větrání)
OBOR 4 Prvky a systémy pro obvodové konstrukce nízkoenergetických budov (zdiva, sendvičové konstrukce, dřevostavby, zateplovací systémy, tepelně-izolační hmoty, okna a zasklení, fólie, zimní zahrady, stínicí prvky, akumulační a Trombeho stěny)
OBOR 5 Technologie pro inteligentní domy (vzdálené monitorování řízení energetických systémů budov, požární zabezpečení, bezpečnostní služby)
OBOR 6 Dodavatelé nízkoenergetických domů "Na klíč"
OBOR 7 Energeticky úsporná sanitární a hygienická zařízení budov (sprchy, vany, domácí sauny, bazény)

Doprovodný program bude organizován formou seminářů a diskusních fór za účasti předních odborníků z univerzit i praxe.
Jednotliví účastníci se budou prezentovat formou výstavní expozice a v případě zájmu i aktivní účastí na doprovodném programu semináře "Nízkoenergetická výstavba".

Firemní prezentace formou výstavních expozic jsou díky garantovi akce cenově zvýhodněné. Základní cenová nabídka obsahuje přímou účast formou expozice, uvedení v katalogu veletrhu, uvedení na zřízených stránkách k veletrhu na internetu, možnost prezentace na seminářích.

Kontakt:
Ing. Martina Navrátilová
Progres Partners Advertising, spol. s r.o., Opletalova 55, 110 00 Praha 1, CZECH REPUBLIC
tel: +420/22160 2362, +420/224 234 274 fax: +420/22423 5033, e-mail: navratilova@ppa.cz; http://www.ppa.cz

 
 
Reklama