Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh POLLUTEC - nabídka volných vstupenek

Rakouská veletržní správa Reed Exhibitions si Vás dovoluje pozvat k návštěvě Mezinárodního odborného veletrhu ochrany životního prostředí POLLUTEC, konaného společně s odborným veletrhem pro veřejnou správu, infrastrukturu a komunální vybavení PUBLIC SERVICES KOMMUNALMESSE ve dnech 10.–12.11.2004 na vídeňském výstavišti Messezentrum.

Veletrh POLLUTEC zahrnuje širokou problematiku ochrany životního prostředí, tedy jednu z klíčových oblastí pro investiční rozhodování soukromých podniků, státních organizací, měst a obcí. V nabídkách vystavovatelů naleznete řešení pro hospodaření s vodou, úpravu vody, odpady, recyklace, energie - obnovitelné zdroje, získávání energie, čištění plynů a vzduchu, ventilace, ochranu proti hluku a vibracím, čištění vzduchu, ochranu a sanaci půdy a skládek atd. Tuto tématiku vhodně doplňuje veletrh PUBLIC SERVICES KOMMUNALMESSE věnovaný segmentu veřejné správy a komunálních zařízení.

Veletrhy jsou doplněny odbornými kongresy a workshopy zaměřenými od problematiky odpadů až po ochranu proti přírodním katastrofám (dovolujeme si upozornit, že některé části doprovodného programu jsou zpoplatněny).

Další vstupenky jsou k dispozici u agentury Progres Partners Advertising, s. r. o., která je pověřena zastoupením těchto veletrhů pro Ćeskou a Slovenskou republiku.
(Kontakt: Progres Partners Advertising, s. r. o., Olga Pešková, Opletalova 55, 110 00 Praha 1, tel. 221 602 324, e-mail: peskova@ppa.cz, www.ppa.cz)

Více informací o veletrzích naleznete na www.messe-reed.cz, www.pollutec.at

Přejeme Vám úspěšnou návštěvu veletrhu!

 
 
Reklama