Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová sekce veletrhu Aqua-therm Praha

Vážení obchodní přátelé,

při příležitosti vstupu mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM Praha do druhé desítky svého konání a při příležitosti vstupu České republiky do Evropské unie otvírá pořadatel veletrhu ve spolupráci se svými odbornými partnery novou sekci veletrhu s doprovodným programem

"Nízkoenergetická výstavba",

a to pro firmy především s těmito obory činnosti:

Téma 1: energeticky účinné, ekologické, alternativní a obnovitelné zdroje pro vytápění, chlazení a ohřev TUV v nízkoenergetických domech (tepelná čerpadla, plynové kotle, sluneční kolektory, elektrické vytápění a chlazení, kogenerace, fotovoltaika, biomasa, palivové články)

Téma 2: prvky a systémy pro vytápění budov (velkoplošné vytápění podlahové, stěnové, stropní, otopná tělesa, konvektory)

Téma 3: prvky a systémy pro větrání nízkoenergetických budov (teplovzdušné vytápění, větrání, hybridní větrání, zemní výměník, rekuperce, prvky pro řešení přirozeného větrání)

Téma 4: prvky a systémy pro obvodové konstrukce nízkoenergetických budov (zdiva, sendvičové konstrukce, dřevostavby, zateplovací systémy, tepelně-izolační hmoty, okna a zasklení, fólie, zimní zahrady, stínicí prvky, akumulační a trombeho stěny)

Téma 5: technologie pro inteligentní domy (vzdálené monitorování a řízení energetických systémů budov, požární zabezpečení, bezpečnostní služby)

Téma 6: dodavatelé nízkoenergetických domů "Na klíč"

Téma 7: energeticky úsporná sanitární a hygienická zařízení budov (sprchy, vany, domácí sauny, bazény)

Doprovodný program k této nové sekci, garantovaný Společností pro techniku prostředí, bude organizován formou semináře s diskusním fórem na téma "Budoucnost nízkoenergetické výstavby v ČR", kde můžete prezentovat svá řešení za účasti předních nezávislých odborníků z univerzit i praxe.

Firemní presentace formou výstavní expozice jsou díky garantům akce cenově zvýhodněné. Základní cenová nabídka bude obsahovat přímou účast formou expozice, uvedení ve všech základních tiskovinách k doprovodnému programu a vlastnímu veletrhu AQUA-THERM Praha 2004. Cena bude stanovena na základě osobního jednání, a to podle Vašich požadavků na vlastní presentaci (prostor, zázemí, technické vybavení apod.). Společné prostory budou vybaveny zázemím pro jednání s Vašimi partnery včetně jednoduchého občerstvení. Nabídka platí do úplného obsazení jednotlivých tématických bloků.

Termín: 23. - 27. listopadu 2004
Místo: AQUA-THERM Praha 2004, Výstaviště Praha 7
Kontakt: Ing. Martina Navrátilová
tel.: 221 602 362, 224 234 274
fax: 224 235 033
e-mail: navratilova@ppa.cz

Vážení obchodní přátelé,
v případě Vašeho zájmu o podrobnější informace nás prosím kontaktujte. Věříme, že touto novou částí doprovodného programu a díky Vaší účasti odejde více jak čtyřicet tisíc návštěvníků z letošního veletrhu s novými informacemi a kontakty.
Děkujeme.

 
 
Reklama