Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zlatý@TZB-info 2003 - vyhlášení soutěže o nejlepší internetové stránky z oboru TZB

Firemní internetové stránky se stále více stávají "výkladní skříní" i u těch firem, které žádné výkladní skříně nemají. A právě neustále vzrůstající význam firemních internetových prezentací se stal podnětem pro vznik soutěže Zlatý@TZB-info, jejíž druhý ročník právě vyhlašujeme.

Internetové stránky jsou dnes již běžnou prezentací firmy, která často předchází telefonátu, nebo osobní návštěvě a jejich význam a důležitost stále stoupá. Informace podávané prostřednictvím internetových stránek mohou být ve srovnání s tištěnými materiály mnohem podrobnější, stále v aktuální podobě, včetně novinek a marketingových akcí a zároveň s nižšími finančními nároky. Široká škála možností zpracování však zcela logicky vybízí k porovnání jejich úrovně. Aby bylo toto porovnání co nejobjektivnější, budou přihlášené stránky hodnoceny jednak porotou sestavenou z odborníků a jednak hlasováním návštěvníků prostřednictvím on-line formuláře na portálu TZB-info. Internetové stránky jsou aktivním prostředkem komunikace, který se průběžně upravuje a přizpůsobuje podmínkám trhu a vývoji firem. Výsledky ankety mohou být pro přihlášené i dobrým signálem co na jejich stránkách uživatelé oceňují a kde naopak by bylo vhodné přemýšlet o úpravě či doplnění.


Zlatý@TZB-info - soutěž o nejlepší internetové stránky z oboru technická zařízení budov
pořádaná u příležitosti konání mezinárodního veletrhu "AQUATHERM Praha 2003"

PODMÍNKY SOUTĚŽE
1. Úvod
Soutěž o nejlepší internetové stránky v oboru je podnětem pro firmy působící v oboru technická zařízení budov k přijetí internetu jako moderního komunikačního prostředku pro navázání vztahů s odbornou i širokou veřejností. Nejlepším internetovým stránkám je udělováno ocenění "Zlatý@TZB-info"..

1.1.Pořadatel soutěže:
Internetový portál TZB-info

1.2.Generální partner soutěže:
Progres Partners Advertising, spol. s r.o.


2. Všeobecné zásady

2.1.Účastníci
Do soutěže mohou být přihlášeny internetové stránky firem působících v oboru TZB. Podmínkou účasti je registrace v TZB-adresáři na portálu TZB-info.

2.2.Přihláška
Do soutěže budou přijaty internetové stránky na základě on-line přihlášky. Přihlašovací formulář do soutěže bude dostupný na konci tohoto článku od 25.7. do 6.11.2003.

Kromě vyplnění a odeslání on-line přihlašovacího formuláře je podmínkou zařazení do soutěže i úhrada registračního poplatku ve výši 1.000,- Kč bez DPH (1.220,- Kč s DPH) na účet provozovatele portálu TZB-info společnosti Topinfo s. r. o. číslo 27-6676670247/0100 (Komerční banka) - do 17.11.2002. Jako variabilní symbol uvede přihlašovatel svoje IČ. Po obdržení platby bude obratem zaslána poštou faktura a přihlašované stránky zařazeny do soutěže.

2.3.Internetové stránky
Přihlášené internetové stránky musí být dostupné a funkční nejpozději k poslednímu dni, kdy je možné stránky do soutěže přihlásit. Přihlašovatel může přihlásit do soutěže pouze jedny internetové stránky (jedna URL adresa) a tyto stránky musí být vyhotoveny v českém nebo slovenském jazyce.

2.4.Vyřazení ze soutěže
Přihlášené internetové stránky nebudou hodnoceny pokud:
a) nebudou funkční nebo dostupné a to z jakéhokoliv důvodu
b) nebude provedena úhrada poplatku
c) nesplňují podmínky v čl. 2.3.


3. Hodnocení porotou

3.1.Soutěžní porota
Hodnocení přihlášených internetových stránek provede soutěžní porota složená z vybraných odborníků, které jmenují pořadatelé soutěže po dohodě s odborným garantem soutěže. Pořadatelé po dohodě s garantem soutěže jmenují předsedu soutěžní poroty. Jednání soutěžní poroty je neveřejné a řídí jej předseda. Proti rozhodnutí soutěžní poroty není možné podat odvolání.

3.2.Kritéria hodnocení
Přihlášené internetové stránky budou hodnoceny především z těchto hledisek:
a) informační obsah (šíře poskytovaných informací)
b) služby, které stránky nabízejí uživatelům
c) uživatelská přívětivost stránek, způsob ovládání a získávání informací
d) rychlost načítání stránek
e) vyspělost použitých technologií, způsob technického řešení
f) kvalita designu a grafického zpracování

3.3.Ocenění
Odbornou porotou bude vybrána jedna nejlepší internetová prezentace, která získá ocenění Zlatý@TZB-info. Dvěma dalším prezentacím udělí odborná porota čestné uznání. Ocenění přihlašovatelé budou odměněni diplomy, přihlašovatel nejlepších stránek pak i skleněnou plaketou Zlatý@TZB-info.


4. Hodnocení veřejností

4.1.Hlasování na portálu TZB-info
Kromě rozhodnutí poroty bude hodnocení přihlášených internetových stránek provedeno veřejným hlasováním prostřednictvím portálu TZB-info. Hlasovat budou moci průběžně všichni návštěvníci portálu TZB-info pomocí on-line hlasovacího formuláře od 10.11.2003 do vyhlášení výsledků soutěže v rámci veletrhu Aqua-therm 2003. Hlasovací formulář bude dostupný na portálu TZB-info (www.tzb-info.cz).

4.2.Ocenění
V hodnoceném ročníku soutěže bude uděleno jedno ocenění "Zlatý@TZB-info" stránkám, které dostanou při hlasování největší počet hlasů. Přihlašovatel bude odměněn diplomem a skleněnou plaketou Zlatý@TZB-info.


5. Vyhlášení výsledků soutěže

5.1.Ocenění uděluje přihlašovateli vítězných stránek předseda soutěžní poroty spolu se zástupci pořadatelů, generálního partnera a garanta při slavnostním vyhlášení soutěže v rámci veletrhu Aqua-therm Praha 2003.

5.2.Výsledky soutěže budou publikovány na portálu TZB-info, v odborném tisku a prostřednictvím mediálních partnerů i v hromadných sdělovacích prostředcích.

5.3.Společnosti, jejichž stránky budou oceněny, mají možnost na portálu TZB-info využít v roce 2004 zdarma TZB-katalog, který je oblíbeným a návštěvníky využívaným produktem, směrovkou na firemní internetové stránky.


Kontakt pro dotazy k soutěži:
Topinfo s.r.o.
Adéla Bystřická
Berounská 68
270 61 Lány
tel.: +420-313 502 525
e-mail: adela.bystricka@topinfo.cz


 
 
Reklama