Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo zcela zdarma!

Tepelná čerpadla jsou ekologický, provozně bezkonkurenčně levný, bezpečný a bezobslužný zdroj vytápění. Mají dlouhou životnost, kromě vytápění mohou ohřívat teplou, užitkovou nebo bazénovou vodu, eventuálně chladit a klimatizovat. Firma Master Therm CZ Vám nyní v časově limitované akci umožní za podmínek stanovených v tomto projektu, získat tepelné čerpadlo zcela zdarma.

Podstata projektu je ve skupinovém objednání tepelných čerpadel. Ten, kdo zorganizuje a přihlásí do projektu skupinu sedmi zájemců (a na kterém bude pravděpodobně i ostatní organizační a administrativní práce spojená s realizací projektu), získá 40 % dotaci na tepelné čerpadlo za předpokladu, že bude tento dílčí projekt realizován. Od státu může získat další dotaci až 30 % a spolu s dalšími slevami a příspěvky má tepelné čerpadlo zcela zdarma!

Každý investor ze zbývajících šesti získá rovněž slevu 10 % z ceny tepelného čerpadla a celá skupina obdrží slevu za skupinovou montáž. Pochopitelně podmínky získání státních dotací a příspěvků od Rozvodných energetických společností atd. zůstávají a každý, kdo chce dotaci získat, je musí respektovat.

V případě, že se nepodaří sestavit skupinu všech sedmi zájemců, nebude sleva činit 40 %, ale 10 % + 5 % za každého dalšího člena skupiny.

Projekt má platnost od 1. 4. 2003 do 15. 5. 2003. Vztahuje se na celý široký sortiment tepelných čerpadel vhodných pro rodinné domky, bez ohledu na typ primárního zdroje. Skupinové objednávky přijímá Master Therm CZ a zařídí realizaci projektu příslušnou montážní firmou.

Mimořádná výhodnost pramení zejména z ojedinělého časového souběhu několika podstatných faktorů, z nichž nejdůležitější jsou:

  • dočasná nízká prodejní cena
  • dočasná nákupní sleva
  • současné státní dotace
  • současné dotace a slevy rozvodných energetických společností

Máte-li Vy i šest dalších potencionálních zájemců chuť a zájem účastnit se tohoto projektu, kontaktujte přímo firmu Master Therm CZ. Podrobnější informace obdržíte na www.mastertherm.cz, popř. na telefonu 267 107 218 (220).



Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
logo Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.

Master Therm je český výrobce tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda, voda-voda s certifikací EHPA a registrací pro dotace. Tepelná čerpadla s tradicí od roku 1994 pro rodinné i bytové domy a průmyslové objekty všech velikostí. Výroba, projekt, ...