Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Legendární dříč za nepřekonatelnou cenu! Ford Transit s LeasePlan Go již od 6050 Kč měsíčně

Asi těžko bychom na poli dodávkových automobilů hledali ikoničtější vozidlo než je Ford Transit. Neúnavný dříč na černou práci má za dobu své padesátileté existence na kontě miliony tun převezeného materiálu a mnoho generací nadmíru spokojených uživatelů. S LeasePlan Go při akontaci 60 000 Kč a měsíční taxe 6050 Kč bude tento neúnavný pomocník sloužit i vám.

Asi těžko bychom na poli dodávkových automobilů hledali ikoničtější vozidlo než je Ford Transit. Neunavný dříč na černou práci má za dobu své padesátileté existence na kontě miliony tun převezeného materiálu a mnoho generací nadmíru spokojených uživatelů. S LeasePlan Go při akontaci 60 000 Kč a měsíční taxe 6050 Kč bude tento neúnavný pomocník sloužit i vám.

Ať již potřebujete převézt nástrojový inventář menšího symfonického orchestru, přestěhovat kamaráda do nového bytu, nebo jenom prostě jen odvézt nějaké to harampádí, nemůžete najít příhodnějšího pomocníka. Ford Transit (láskyplně nazývaný ‚‚tranďák‘‘) zkrátka uveze vše, a ještě mnohem více. Asi každý novopečený řidič Transitu si někdy říkal, že s takovou horou věcí pojede minimálně nadvakrát, jen aby zjistil, že vše je bez problémů naloženo, a dokonce zbývá ještě nějaké to místo navíc.


S LeasePlan Go je tento vůz dostupný hned ve dvou variantách – L2 (6 050 Kč měsíčně bez DPH) a L3 (7 100 Kč měsíčně bez DPH).
více informací o financování

Oba vozy mohou nabídnout přepravní kapacitu až 15,1 krychlových metrů a s flexibilně upravitelným interiérem vozu lze přepravit předměty až do délky 4,2 metru (to je pro srovnání takřka délka Octavie Combi). A zde možnosti Transitu nekončí, pokud toho máte opravdu hodně, můžete připojit i přívěs do hmotnosti až 3,5 tuny. Tomu odpovídá i nový vznětový motor TDCi 2,2 l se šestistupňovou převodovkou, který poskytuje vysoký výkon a točivý moment při mimořádně nízké spotřebě 7,5 litru na 100 km. Navíc je díky inteligentnímu dobíjení akumulátoru hospodárný provoz opravdu stoprocentně zaručen.


Předně může uživatel auta během jeho trvání využívat řadu služeb od LeasePlan Go, jako je pravidelný servis a údržba předepsaná výrobcem, přistavení náhradního vozidla, dálniční známky, pneumatiky včetně přezutí a uskladnění v autoservisu, havarijní pojištění, pojištění skel až do 20 000 Kč a mnoho a mnoho dalších benefitů.

S operativním leasingem vaše auta nezestárnou

Na rozdíl od klasického finančního leasingu, na jehož konci je vozidlo převedeno do majetku zákazníka, je operativní leasing zaměřen čistě na jeho užívání. Jedná se vlastně o dlouhodobý pronájem vozidel firemním klientům, po jehož skončení uživatel vrací auto pronajímateli. V čem je tedy operativní leasing výhodnější než ten klasický?

Výhody je možné najít po finanční stránce - neměnná měsíční splátka, která optimalizuje cash-flow, nebo prostě fakt, že nezaplatíte víc peněz, než jaký je rozdíl mezi pořizovací a garantovanou zůstatkovou cenou. V neposlední řadě s operativním leasingem jezdíte téměř neustále v moderních vozech. Po vypršení leasingového cyklu auto vrátíte pronajímateli a jednoduše ho vyměníte za nové.

 
 
Reklama