Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krabice, které šetří váš čas!

Perfektně padnoucí velikost obalu při přepravě a skladování ušetří nejen prostor, ale hlavně peníze! Pokud je obal navíc vybaven automatickým dnem a samolepicím proužkem, šetří i Váš čas.

Klopové krabice Varia standard s automatickým dnem

Dno krabice složíte jednoduše zatlačením na hrany krabice a speciální systém zajistí, že se Vám během přepravy neotevře. Díky výsekovým drážkám na krabici, které jsou od sebe vzdáleny po 10 mm, si sami zvolíte výšku krabice, kterou právě potřebujete. Výšku můžete pomocí řezacího nože nastavit již od 100 mm až do 250 mm. Minimální volný prostor v krabic znamená také minimum výplňového materiálu!

Klopové krabice s automatickým dnem a samolepicím proužkem

Lepicí pásku již nebudete při balení potřebovat, pokud se rozhodnete pro krabici, která disponuje automatickým dnem a zároveň má horní klopu opatřenou samolepicím proužkem. Ten se Vám postará o kvalitní, a hlavně rychlé uzavření krabice. Snadné otevření balíčku zajišťuje perforační proužek, který umožňuje bezproblémové a hlavně bezpečné otevření, aniž by hrozilo pořezání. Třívrstvá vlnitá lepenka a zpevněné dno zaručují bezpečnost během přepravy!

Veškeré obaly a mnoho dalšího naleznete na www.rajapack.cz


RAJAPACK s.r.o.
logo RAJAPACK s.r.o.

Váš partner s více než 60letými zkušenostmi na trhu obalových materiálů, Vám nabízí širokou nabídku 2.500 produktů skladem pro ochranu, balení, přepravu či skladování Vašeho zboží.

 
 
Reklama