Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wilo je připraveno na BIM

Wilo je první světový výrobce čerpací techniky, který poskytl snadný přístup k obsahu BIM pro volné využití ve Vašich BIM projektech.


Projektanti s přístupem k MagiCAD Content Library mohou již nyní využít kompletní a aktuální Wilo databázi. Wilo Revit Plugin Vám umožní zařadit naše inteligentní knihovny Revit, vybavené produktovými daty ETIM, přímo do Vašich BIM projektů. "Tlačítko WILO" může být nainstalováno přímo v programu Revit a je použitelné nezávisle na aplikaci, kterou používáte.

Uvedení knihovny Wilo Revit Plugin pro BIM je jen část rozsáhlého portfolia služeb a podpory, kterou Wilo poskytuje instalatérům, projektantům, prodejcům, servisním technikům a OEM partnerům.

Wilo podpora se netýká pouze oblasti BIM, naše služby zahrnují také technickou podporu, produktové katalogy Wilo a software pro výběr čerpadel Wilo-Select.

Wilo je připraveno na BIM:
  • Snadný přístup k Wilo BIM data přes tlačítko Wilo-CLAB in Revit
  • Wilo-CLAB kompatibilní se všemi verzemi Autodesk Revit
  • Aktuální data díky připojení k serveru
  • Kompaktní CAD modely o malé velikosti
  • Přiřazená produktová data dle mezinárodních standardů
  • Podpora po celou dobu životnosti budovy

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama