Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka KAMSTRUP: od nynějška stačí mít na skladě jediný typ měřiče!

Nový měřič tepla a chladu MULTICAL® 603 od dánské společnosti KAMSTRUP A/S je na trhu a nyní vám bude stačit mít na skladě jediný typ měřiče. Automatická detekce umožňuje vyměnit snímač průtoku ULTRAFLOW® bez nutné další konfigurace.

Ultrazvukový měřič tepla a chladu MULTICAL® 603 je vybaven automatickou detekcí, která umožňuje vyměnit snímač průtoku ULTRAFLOW® bez nutné další konfigurace! Stačí tak pouze jediný kalkulátor pro všechny typy průtokoměrů ULTRAFLOW® od Qp 0,6 – 1.000 m3/h s možným prodloužením signálového kabelu na 30 nebo až 100 m. Navíc ho můžete připojit i k průtokoměrům jiných výrobců v rozsahu od Qp 0,6 – 15.000 m3/h, pokud je shodná váha pulzů.

K tomu nabízí různé typy napájení (baterie, 230 VAC, 24 VAC), různé typy a délky teplotních snímačů, neomezenou komunikaci, až 3 komunikační kanály současně, plnou podporu dálkových odečtů pro okamžitý přístup k datům, obsáhlé datové záznamníky od ročních až po minutové záznamy i plně programovatelný záznamník.

Nové konstrukční provedení, rychlá časová integrace od 2 s až po adaptivní mód (2 – 64 s), 3 tlačítka na čelním panelu a podsvícený displej s vysokým rozlišením (i při použití napájení baterií), dělají z měřiče MULTICAL® 603 uživatelsky nejkomfortnější měřič tepla a chladu na trhu.

Popis jednotlivých parametrů vám přineseme v sérii několika aktualit na TZB-info.

Věříme, že MULTICAL® 603 nadchne svými vlastnostmi jak vás, profesionály z oboru, tak i samotné koncové zákazníky!

Máte-li zájem o bližší informace, kontaktujte naše přímé obchodní zastoupení telefonicky nebo e-mailem na: KAMSTRUP A/S - org. složka, Praha, tel.: 296 804 954, www.kamstrup.cz, info@kamstrup.cz.

Ultrazvukový měřič tepla a chladu MULTICAL<sup>®</sup> 603 je vybaven automatickou detekcí.
Ultrazvukový měřič tepla a chladu MULTICAL® 603 je vybaven automatickou detekcí.

Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 
Reklama