Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář: Řešení balkónů z hlediska statiky a tepelné techniky

Podívejte se na druhý Wienerberger webinář, živý přenos se koná 7. 6. 2017 od 14 hodin na téma "Řešení balkónů z hlediska statiky a tepelné techniky". Hlavní přednášející Ing. Ivo Petrášek. Nemusíte se předem registrovat.


Dovoluji si Vás pozvat na druhý Wienerberger webinář. Po prvním streamu jsem byl velice mile překvapen, kolik ohlasů vyvolal. Převážná většina z nich byla kladná a nakloněna tomuto digitálnímu formátu. Za všechny připomínky a názory, i ty kritické, děkuji.

Druhý díl živého přenosu se koná 7. 6. 2017 od 14:00 hod. na téma "Řešení balkónů z hlediska statiky a tepelné techniky". Hlavním přednášejícím bude opět má maličkost doprovázená Ing. Michaelou Smutnou, která se bude snažit mne udržet ve správných kolejích, tedy u balkónů. Přijďte se podívat, zda se jí to povede a já nejen že odpřednáším své myšlenky, ale zároveň zodpovím vaše dotazy.

Na tento webinář se nemusíte předem registrovat, stačí když 7. 6. 2017 ve 14:00 hod. půjdete na tuto stránku: www.poradnaip.cz.

Věřím, že si najdete v uvedený čas cestu k počítači a těším se na váše názory k mému "novému" řešení balkónů.

S pozdravem

Ing. Ivo Petrášek, autorizovaný statik


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama