Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vědomostní olympiáda CTI ČR 2017 - vyhodnocení krajských kol

Při příležitosti Stavebních veletrhů Brno předá CTI ČR ocenění vítězům krajských kol. Při vyhodnocení celorepublikového kola na HK ČR bude předán i pohár Ing. Vladimíra Valenty a věcná cena TZB-info nejlepší škole.

Soutěž je určena žákům 3., případně 2. ročníků SOŠ, SOU a U v oboru topenář – instalatér. Vědomostní olympiáda je tříkolová. Právě běží XIII. ročník Vědomostní olympiády.

Odborná garance soutěže pod patronací:
prezidenta Cechu topenářů a instalatérů České republiky Bohuslava Hamroziho, Ing. Andrzeje Bartośe, předsedy sekce vzdělávání CTI ČR, ředitel školy SŠP Brno, Jílová 36g, Ing. Jakuba Vrány, Ph.D., VUT Brno-Fakulta stavební, předsedy sekce Oborové CTI ČR.

Slavnostní vyhodnocení krajských kol

Základní kola se uskutečnila v rámci jednotlivých, přihlášených SOU a SOŠ. Vítězové postoupili do krajských kol.

Ve čtvrtek 27. dubna 2017 v 10.15 – 11.00 hod v pavilonu P na brněnském výstavišti budou předány ceny od partnerů za 1-10 umístění v krajském kole VO 2017. Za 1.-3. místo udělí CTI ČR křišťálové plakety, diplomy a další věcné ceny, které budou předány generálními a hlavními partnery této prestižní soutěže.


Vítězové krajských kol (10 soutěžících) postupují do celorepublikového kola. Celorepublikové kolo, vlastní finále soutěže se uskuteční téhož dne formou písemných testů 27. dubna 2017 od 11.30 do13.00 hod v Kongresovém centrum BVV, přízemí, sál D.

Slavnostní vyhodnocení celorepublikového kola Vědomostní olympiády 2017


Putovní pohár Vladimíra Valenty 2014/2015 převzala Mgr. Jana Férová, ředitelka Střední školy lodní dopravy a technických řemesel v Děčíně.

Slavnostní vyhlášení a předání cen finále celorepublikové soutěže proběhne za přítomnosti představitelů MŠMT ČR, HK ČR, AMSP ČR, prezidenta CTI ČR, Ing. Vladimíra Valenty zakladatele této soutěže, generálních partnerů, hlavních partnerů, mediálních partnerů a zástupců škol dne 11.5.2017 od 13.00 hodin na Hospodářské komoře ČR v Praze.

Pro vítěze XIII. ročníku Vědomostní olympiády 2017 jsou určeny věcné ceny, křišťálové plakety, diplomy, za 1.-3. místo.
Škole, ze které vzešel vítěz, bude předán Pohár Ing. Vladimíra Valenty a věcná cena od generálního mediálního partnera TZB-info.

"Je pro TZB-info ctí být i v letošním roce mediálním partnerem Vědomostní olympiády Cechu topenářů a instalalatérů ČR, které se koná pod záštitou MŠMT, HK ČR a AMSP. Vážíme si možnosti být u ocenění nejlepších zástupců mladé generace profesí TZB a věříme, že i našich budoucích čtenářů. Atmosféra školy a osobnosti pedagogů jsou zásadní, proto jsme jako mediální partner olympiády přemýšleli kromě cen pro studenty i o ceně pro školu. Díky spolupráci WELT SERVIS a TZB-info se může vítězná škola těšít na praktický dárek - Vysoušeč rukou Jet Dryer Style v hodnotě téměř 20.000 Kč", říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info.

Generální partneři

Generální mediální partneři

Hlavní partner

Partneři


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama