Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

XVIII. ročník školení GAS 2017 - 2 dny informací o plynových zařízeních

CTI ČR zve na konferenci, kde zazní i aktuality z praxe, rozbor událostí šetřených policií a soudy v roce 2016 a provádění revizí plynových zařízení. Členové CTI ČR mají slevu na vložném.

Na již XVIII. ročníku tohoto školení zazní mimo jiné aktuální informace z celé oblasti plynových zařízení včetně potřebných praktických zkušeností z výkonu činností na plynových zařízení a rozbor událostí šetřených policií a soudy v roce 2016. S těmito zkušenostmi se s účastníky školení podělí jak soudní znalec, tak i vyšetřovatel Policie ČR.

Na této celostátní akci je očekávána účast 25 pracovníků oblastních inspekcí práce a poboček Technické inspekce ČR, kterou účastníci školení vždy využívali k získání odborného názoru k problémům, s nimiž se setkávají při své činnosti.

Školení GAS 2017
11. a 12. dubna 2017, Hradec Králové, hotel Černigov

  • V průběhu celé akce probíhá v prostorách hotelu výstava materiálů, výrobků a technologií v oblasti plynových zařízení.
  • Dne 11.4.2017 se již tradičně koná od 19 hodin v celém prostoru restaurace společenský večer s bohatým pohoštěním.

Přihláška a program školení GAS 2017


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama