Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradiční soutěž Novinky na Infothermě - nezapomeňte se přihlásit

Internetová hlasovací soutěž NOVINKY na Infothermě 2017, patenty a vynálezy již běží a z organizačních důvodů byl posunut termím uzávěrky již na 15.11.2016.

Soutěž NOVINKY, patenty a vynálezy organizuje portál TZB-info společně s agenturou INFORPRES, pořadatelem mezinárodní výstavy Infotherma zaměřené na vytápění, úspory energií a smysluplné využívání obnovitelných zdrojů.

Pravidla pro přihlášení, poslední termín pro zaslání přihlášek je 15. 11. 2016.

Cílem soutěže je představit novinky přihlášených vystavovatelů na TZB-info a během výstavy.
"Musím poděkovat jménem TZB-info i jménem přihlášených firem pořadateli, Agentuře Inforpres. Přihlášené výrobky byly v loňském roce krásně vystaveny hned ve vstupní hale a tak nemohly uniknout zrakům návštěvníků. Velkoryse pojatý prostor, kde byly výrobky přehledně ve dvou půlkruzích s výraznou prostorovou upoutávkou, oprávněně poutal pozornost návštěvníků po celu dobu výstavy. Benefitem pak skutečnost, že právě tento prostor si vybrala Česká televize pro reportáž k zahájení výstavy.
Těšíme se na letošní přihlášené výrobky a jsme zvědaví, jaký bude ten, který osloví čtenáře tentokrát,"
říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info.

Vítězové soutěže Novinky na Infothermě 2016




Vystavení přihlášených novinek věnovali velkou pozornost pořadatelé i návštěvníci. Benefitem pak skutečnost, že právě tento prostor si vybrala Česká televize pro reportáž k zahájení výstavy.


 
 
Reklama