Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hezky - Česky- Prakticky!

Make-up, pudr, tužka na oči, řasenka, rtěnka, laky na nehty, hydratační krémy, micelární vody, parfémy … na to všechno jsou potřeba v koupelně dvě zásuvky! Proč? Češi to tak chtějí!

Hlavně praktičnost – tak zní požadavek českého zákazníka, co se týče koupelnových skříněk. Na rozdíl od našich německých sousedů, u kterých jednoznačně vítězí design nad funkčností nábytku. A proto v koupelnách za našimi hranicemi vede jednozásuvková skříňka levitující nad podlahou, která přitom musí být jednoduše udržovatelná.

V českých domácnostech jsou naopak preferovány skříňky se dvěma zásuvkami, které jsou praktickým řešením pro všechny, kteří potřebují dostatek místa pro své kosmetické a hygienické přípravky. A Češi si toto řešení koupelnových skříněk oblíbili nejvíce,“ říká Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku a doplňuje: „Výběr koupelnového nábytku vyžaduje stejnou pozornost, jako třeba do obývacího pokoje nebo kuchyně, a proto by neměl být opomíjen. Vždyť moderní koupelnový nábytek od toho obývacího často ani nerozeznáte.

Praktické využití jednotlivých zásuvek je pro českého zákazníka přesně dle motta: HEZKY ČESKY PRAKTICKY!

Novinka Avantgarde, detail zásuvky
Novinka Avantgarde, detail zásuvky
 
 
Reklama