Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řemeslnou práci nabízejte na internetu

Jste řemeslník a nových zakázek nemáte nikdy dost? Ulehčete si shánění zákazníků pomocí serveru Poptávej.cz. Je to jednodušší a levnější než si myslíte.

Výhodou poptávkového systému je, že vždy máte přesný přehled o tom, jakou práci zákazník poptává. Na stránky Poptávej.cz lidé vkládají nejen lokalitu a co nejpřesnější popis zakázky, ale mohou přiložit i fotografii. Na vás už bude jen rozhodnutí, zda konkrétní poptávku budete chtít oslovit. Abyste získali přístup ke kontaktu, je potřeba se registrovat a dobít si kredity. Za ně pak "nakupujete" dané poptávky. Nemusíte se tedy vázat žádným vysokým ročním předplatným. Navíc zaplatíte jen tu poptávku, na kterou se rozhodnete reagovat.

Služby Poptávej.cz už používají desítky tisíc uživatelů. Nemusíte se však bát velkého počtu konkurence na jednu poptávku, každý poptávající může obdržet maximálně 10 nabídek.

Zaregistrujte se ještě dnes a získávejte zakázky jednodušeji. Službu můžete vyzkoušet zdarma i ze strany poptávajícího a najít tak vhodné dodavatele pro vaše podnikání.

 
 
Reklama