Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ABB na Hannover Messe 2016: Vyšší produktivita díky internetu věcí, služeb a lidí

ABB představuje na veletrhu možnosti, jak zvýšit konkurenceschopnost pomocí internetu věcí, služeb a lidí (IoTSP).

Společnost ABB na průmyslovém veletrhu Hannover Messe, který se koná od 25. do 29. dubna 2016, představuje širokou nabídku nejmodernějších digitálních řešení. V nich je internet věcí, služeb a lidí (IoTSP) ztělesněním inovací zaměřených na budoucnost. Tento koncept dokonale souzní s tématem veletrhu, kterým je „integrovaný průmysl – objevte řešení“.

Koncept internetu věcí, služeb a lidí společnosti ABB zahrnuje zcela nové služby a řešení, které mají zásadní význam pro všechny segmenty zákazníků. Ať už jde o sektor energetiky, průmyslu, dopravy či infrastruktury, ABB má řešení uzpůsobené na míru každému zákazníkovi. ABB na stánku A35 v hale 11 představí praktická a na zákazníka orientovaná řešení, která uvádějí IoTSP do reality. Jejich cílem je zvýšit produktivitu a efektivnost a otevřít dveře k rozvoji nových obchodních modelů. To umožňuje zákazníkům optimalizovat služby a měřitelným způsobem posílit své konkurenční výhody.

Abychom dnes i v budoucnu dosahovali ziskového růstu, přesunujeme zaměření ABB v souladu s naší strategií Next Level, která je částečně založená na internetu věcí, služeb a lidí,“ uvedl Ulrich Spiesshofer, generální ředitel ABB Group. „Propojujeme komponenty průmyslové automatizace a energetiky - tedy věci - s internetem a umožňujeme jim harmonicky spolupracovat pomocí moderních softwarových řešení. To vede k nové nabídce služeb, která našim zákazníkům poskytuje rozhodující konkurenční výhodu.


ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama