Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB s nový vedením

Při jednání valné hromady došlo na volbu nového představenstva a také se změnily plány činnosti a pohledy na vztah výroba - velkoobchod.

V krásném prostředí vily AUSTERLITZ ve Slavkově u Brna se dne 13. dubna 2016 konala 23. valná hromada Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB. Mezi téměř třiceti účastníky byli i vzácní hosté - prezident Asociace podniků topenářské techniky (APTT) pan Ing. Vladimír Vašica a prezident Cechu topenářů a instalatérů ČR (CTI ČR) pan Bohuslav Hamrozi.

Jednání valné hromady se neslo ve znamení změny - volbou nového představenstva, novým strategickým směrem činnosti, novými pohledy na vztah výroba - velkoobchod a na vývoj obchodu i technologií v oboru TZB.

Valná hromada AOVV zvolila představenstvo ve složení:
  • prezident - Ing. Josef Brabenec, ENBRA a.s.
  • výkonný viceprezident - Dr. Ivan Bohata,
  • viceprezident - Jiří Tesák Grundfos Sales Czechia and Slovakia

Na fotografii jsou zprava : pp. Dub, Brabenec, Bohata, Pluháček , Elbl , Bittner a Tesák.


















Za členy představenstva AOVV byli zvoleni:
  • Ing. Martin Bittner – MARO s.r.o.,
  • Tomáš Dub – AQUA-THERMO s.r.o.,
  • Ing. Libor Pluháček – ISAN Radiátory s.r.o.,
  • Bc. Libor Elbl – Siemens s.r.o.
Do dozorčí rady AOVV byli navrženi a jednohlasně zvoleni:
  • Ing. Ivan Novák – Meibes s.r.o.,
  • Milan Vodžák – ARMEX Holding a.s.,
  • Ing. Majid Saleh – Pipelife Czech s.r.o.

Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB je viditelnou a uznávanou organizací s tradicí 23 let činnosti, reprezentující významné spektrum obchodních společností z oboru TZB. V rámci činnosti v následujícím období chce AOVV sledovat vývoj distribučních kanálů TZB a snažit se o jejich soulad tak, aby byla zaručena kvalita výrobků služeb a řešení spolu se zachováním přiměřené ziskovosti obchodu. AOVV chce také působit na účinnou koordinaci spolků působících v oboru TZB ( AOVV, APTT, CTI ČR, CI, AVTC atd.) zřízením koordinačního orgánu ALIANCE TZB, vrcholově zastupujícího celý obor TZB vůči státním orgánům, samosprávě a společenským organizacím.


ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.
logo ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.

ASOCIACE OBCHODU VODA – TOPENÍ z.s. je sdružení odborných velkoobchodů v oblasti technických zařízení budov, respektujících zájmy zákazníků, garantujících kvalitu prodávaných výrobků a odbornost vlastního personálu.

 
 
Reklama