Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Slavnostní křest značky „Kvalita Garantovaná CTI ČR“

Tuto novou značku CTI ČR poskytne pro Českou republiku při posouzení výrobků, služeb a vzdělávání. Křest proběhne během Stavebních veletrhů v Brně dne 20.4 v 13.00 hod v pavilonu „P“ stánek č. 143.

Tuto značku CTI ČR poskytne pro Českou republiku při posouzení výrobků, služeb a vzdělávání. S podmínkami za kterých bude Vám tato značka propůjčena se seznámíte při návštěvě na stánku Cechu topenářů a instalatérů České republiky v rámci Stavebních veletrhů v Brně dne 20.dubna 2016 v 13.00 hod v pavilonu „P“ stánek č. 143. Vzhledem k velkému zájmu prosím o potvrzení Vaši účasti.

Vstup na veletrh je pro zájemce o křest značky zdarma na základě registrace. Na stránkách veletrhů se zregistrujte www.bvv.cz/ibfs využitím kódu PROMOCTI2016. Po registraci Vám bude E-mailem zaslán pdf voucher, který si vytiskněte. Vytištěný PDF voucher opravňuje ke vstupu na veletrh zdarma. Použijete ho na vstupních turniketech. Registrační kód lze použít opakovaně pro libovolný počet registrací.

Těšíme se na setkání s Vámi v pavilonu „P“ na stánku č. 143 Cechu topenářů a instalatérů České republiky.
Bohuslav Hamrozi,
prezident Cechu topenářů a instalatérů České republiky


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama