Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velká cena AOVV za inovativní výrobek roku 2015

Velkou cenu AOVV za inovativní výrobek roku 2015 získalo Tepelné čerpadlo pro přípravu teplé vody TATRAMAT TEC 220/300 TM společnosti STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB uděluje velkou cenu od roku 1998. V roce 2013, v souvislosti s rozšířením asociace o výrobce a obchodní zastoupení, byl nově definován předmět velké ceny, která se uděluje za inovativní výrobek, který má potenciál dobrého obchodního uplatnění (více viz www.aov.cz)

Držitelé VC AOVV za rok 2013 a 2014
  • Velkou cenu AOVV za inovativní výrobek roku 2013 získal produkt Fiber Basalt Plus společnosti Wavin Ekoplastik s.r.o.
  • Velkou cenou AOVV za inovativní výrobek v oboru vytápění za rok 2014 byla oceněna kogenerační jednotka na zemní plyn pro výrobu tepelné a elektrické energie ecoPOWER 20.0 společnosti Vaillant Group Czech s.r.o.
  • Velkou cenu AOVV za inovativní výrobek v oboru sanity za rok 2014 získal výrobek firmy SANITEC, s.r.o. - závěsné keramické WC značky KERAMAG, série ICON –Rimfree.

Velká cena AOVV za inovativní výrobek roku 2015

Tepelné čerpadlo pro přípravu teplé vody TATRAMAT TEC 220/300 TM společnosti STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
Ohřev pomocí tepelného čerpadla je více než třikrát levnější oproti tradičnímu ohřevu v elektrickém zásobníku či průtokovému ohřívači a o více než polovinu levnější oproti ohřevu teplé užitkové vody v plynovém zásobníku.
Více o tepelných čerpadlech STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

Ocenění společnosti STIEBEL ELTRON spol. s r.o. bylo slavnostně předáno na veletrhu AQUA – THERM Praha.


Předání ocenění společnosti STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.
logo ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.

ASOCIACE OBCHODU VODA – TOPENÍ z.s. je sdružení odborných velkoobchodů v oblasti technických zařízení budov, respektujících zájmy zákazníků, garantujících kvalitu prodávaných výrobků a odbornost vlastního personálu.

 
 
Reklama