Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlaste se na konferenci Baumit Akademie

Tématem letošního ročníku jsou "Nejen zateplovací systémy od A do Z". Vybírat můžete z 8 termínů po celé ČR během února a března 2016.

Seznámíme Vás i s novinkami v technické podpoře v duchu motta "od projektu k realizaci" a představíme Vám inovace pro rok 2016 v oblasti fasád, omítek a potěrů.


Baumit Akademie je unikátní program vzdělávání, obsahující jednak soubor odborných krajských konferencí s aktuálními tématy, které jsou primárně pro investory, projektanty a odborníky ze stavební praxe, ale také řadu dalších regionálních seminářů, které jsou určeny pro zpracovatele stavebních materiálů.

Jedná se mimo jiné o skvělou příležitost pro setkání profesionálů, výměnu nejnovějších poznatků a konzultaci svých vlastních zkušeností s předními odborníky z oboru.

Konference jsou součástí programů celoživotního vzdělávání ČKA (2 body) a ČKAIT (1 bod).


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama