Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ErP kalkulátor Buderus pro snadnou tvorbu energetických štítků

Od 26. září musí být zařízení pro vytápění a přípravu teplé vody označeny štítkem energetické účinnosti.

Toto nařízení platí pro vystavené výrobky nejen u výrobce, ale i u instalatérských firem. Informace o energetické účinnosti zařízení musí být uvedeny v prospektech, inzertních podkladech a jiných propagačních materiálech. Prodejce je pak povinen informační list výrobku přiložit i k cenové nabídce.

Ve snaze ulehčit práci montážním firmám připravila značka Buderus nový kalkulátor pro tvorbu energetických štítků. Pomocí svého počítače, tabletu či mobilního telefonu mohou kdykoliv vyhledat potřebné dokumenty. Pohodlné vyhledávání přes název výrobku, objednací číslo nebo výběr v menu umožní snadno a rychle sestavit individuální konfiguraci celého topného systému. Software pak automaticky provede všechny potřebné výpočty.

Co tento kalkulátor umožňuje?
  • stáhnout produktový štítek a informační list ve formátu .pdf pro jednotlivé výrobky Buderus
  • připravit a stáhnout systémový štítek a informační list pro různé kombinace našich produktů, např. plynový kotel + regulátor (naše výrobky lze také kombinovat s některými zařízeními jiných výrobců)

Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama