Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sledujte 10. října předávání ekologických oskarů

Vítěz 7. ročníku soutěže ekologických oskarů bude představen na slavnostním vyhlášení v jihočeském Táboře, záznam z galavečera můžete sledovat 10. října 2015 od 21:55 na televizním programu ČT 1!

Většina obyvatel České republiky třídí odpad a má zateplenou svoji domácnost. Někteří z nás jdou ještě dál. Vymýšlejí a uskutečňují příkladné ekologické projekty, které přihlašují do soutěže E.ON Energy Globe Award ČR. Tato tradiční soutěž pokračuje již 7. ročníkem, kterého se zúčastnilo rekordních 373 ekologických projektů. Kdo uspěl?

Zatímco vítězné projekty základních kategorií jsou již známy, o celkovém vítězi rozhodovala v hlasování až do konce září široká veřejnost. Vítěz 7. ročníku soutěže ekologických oskarů bude představen na slavnostním vyhlášení v jihočeském Táboře, záznam z galavečera můžete sledovat 10. října 2015 od 21:55 na televizním programu ČT 1!

V rámci televizního záznamu se můžete těšit na:
  • předání ekologických oskarů v kategoriích Obec, Kutil, Firma, Mládež a Nápad
  • vyhlášení celkového vítěze E.ON Energy Globe Award ČR 2015,
  • hudební vystoupení Karla Gotta, dále Petry Janů a vokálního kvarteta 4TET,

Nezapomeňte: s vítězem 7. ročníku soutěže E.ON Energy Globe Award ČR se můžete seznámit již 10. října 2015 od 21:55 na televizním programu ČT!



E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama