Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Program a termíny odborných seminářů Zehnder ve 2. pololetí 2015

Architekti, instalatéři, obchodníci, projektanti a stavitelé, chcete Vašim zákazníkům nabídnout kompletní řešení vytápění, chlazení a větrání pro jejich rodinný dům, byt nebo jimi realizovanou stavbu?

Máte zájem jim navrhnout vhodné radiátory pro koupelny a bytové prostory, poskytnout jim pohodové vnitřní klima a ušetřit jim 30–50% nákladů za tepelnou energii se systémy řízeného větrání s rekuperací tepla nebo jim navrhnout stropní sálavé panely jako nejkomfortnější způsob vytápění a chlazení s úsporou provozních nákladů až 44%?

Přihlašte se na odborný seminář - nejlepší příležitost jak získat odborné znalosti a prodejní argumenty, tak nezbytné pro získání důvěry a následné objednávky zákazníka a prohlédnout si vzorky téměř všech výrobků Zehnder.

Odborné semináře probíhají v Zehnder Akademii v Sezimově Ústí II u Tábora a od podzimu 2015 rovněž v nově otevřené Zehnder & Husky Akademii v Praze. Účast na nich je bezplatná stejně jako ubytování mezi dvěma navazujícími semináři.

Nově byly zařazeny 3-hodinové prezentační programy pro architekty.

Pro první seznámení s výrobky Zehnder můžete rovněž využít prezentační semináře u partnerů Zehnder. Jsou blíže k Vám, kratší, s představením nejvýznamnějších produktů a informací.

Přihlašte se na vybraný seminář, e-mailem nebo telefonicky: e-mail: info@zehnder.cz, mobil 731 414 443, telefon 383 136 222:
  • Zehnder Akademie – Zehnder Group Czech Republic s.r.o., Pionýrů 641, 391 02 Sezimovo Ústí II, Česká republika
    (na dálnici Praha – České Budějovice exit 84 km – směr Planá n. Lužnicí – Sezimovo Ústí)
  • Zehnder & Husky Akademie – Vídeňská 573, 252 42 Vestec u Prahy
    (exit “Vestec” na pražském okruhu mezi dálnicí na Brno a Plzeň nebo po Vídeňské ul.z Prahy 4 nebo busem ze stanice Budějovická)
Témata odborných seminářů
1. seminář: Komfortní větrání - Produkty, návrh / prodej / instalace
2. seminář: Komfortní větrání - Zprovoznění, vyregulování, údržba, servis
3. seminář: Komfortní větrání - Navrhování v programu ComfoPlan
4. seminář: Radiátory & Stropní panely
5. seminář: Vše pro komfortní vnitřní klima

PŘEHLED ŠKOLENÍ A PREZENTAČNÍCH SEMINÁŘŮ (PDF)


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama