Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář k novele zákona o veřejných zakázkách

Pořádá společnost BID Services 3. června na Magistrátě hl. m. Prahy. Seminář je určen zejména pro zástupce veřejné správy, využít jej mohou i uchazeči a dodavatelé veřejných zakázek, advokáti i další osoby, kterých se věcně týká.

V březnu tohoto roku nabyla účinnosti tzv. technická novela zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Jejím cílem podle Ministerstva pro místní rozvoj minimalizovat nedostatky zjištěné při dosavadní aplikaci zákona o veřejných zakázkách a také zjednodušit, zpřesnit a zefektivnit zadávání veřejných zakázek a posílit jejich transparentnost. Hlavní změny se týkají zvýšení limitu na zadávání víceprací, počtu hodnotících kritérií při posuzování VZ a ruší se povinnost zrušit zadávací řízení v případě jediné nabídky.

Seminář je určen zejména pro zástupce veřejné správy, tj. starosty a zastupitele obcí, úředníky a další zaměstnance z odboru majetku a investic na obcích, krajích, ministerstvech, státních fondech, u veřejných investorů (např. ŘSD, SŽDC) či sektorových zadavatelů. Využít jej mohou i uchazeči a dodavatelé veřejných zakázek či koncesionáři koncesních smluv, advokáti i další osoby, kterých se věcně týká.

 
 
Reklama