Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Osm domů navrhnou architekti přímo ve výstavní hale veletrhu FOR ARCH

Letošní FOR ARCH připravil pro návštěvníky zářijového mezinárodního stavebního veletrhu jedinečný zážitek.

Projekt domu jim přímo ve výstavní hale připraví architekti jednoho z nejvyhledávanější pražských ateliérů de.fakto. Výtěžek z akce půjde na dobročinný projekt Školy pro Burmu.

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH chystá pro své návštěvníky každým rokem nějaké novinky. Tentokrát zájemcům o nové bydlení navrhnou dům snů profesionálové jednoho z nejznámějších českých architektonických ateliérů de.fakto. Stačí, aby návštěvníci FOR ARCHu shrnuli představu o svém novém domově do přihlášky, připsali něco málo o své rodině, přiložili katastrální mapu a uvedli částku, kterou chtějí dát na dobročinný projekt nadace Surya - Školy pro Burmu.

Osm nejzajímavější návrhů vybere odborná komise v první den veletrhu, tedy 15. září. Následujících pět dní budou architekti dělat svou práci, kterou budou moci sledovat všichni návštěvníci stavebního veletrhu v „přímém přenosu,“ ve vstupní hale č. II areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Zajímavou live show bude provázet moderátor Jakub Kohák.

Šestadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, včetně současných veletrhů FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 15. do 19. září 2015.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama