Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejlepší firemní web má Pražská energetika

Vítězem soutěže WebTop100 o nejlepší firemní internetové stránky se stala Pražská energetika.

O soutěži WebTop100

Do 13. ročníku soutěže se přihlásilo celkem 238 projektů, které ohodnotilo a zpětnou vazbu jim poskytlo 58 expertů na jednotlivé oblasti digitálního marketingu.

"Dříve bylo touhou firem pouze v digitálním světě nějak existovat a být vidět. Firmy se však přesvědčily, že toto není cesta k úspěchu. Proto stále více sílí tlak na zaměření na zákazníka, personalizaci na webu samotném či v rámci reklamních kampaní a tvorbu kvalitního obsahu. Top projektů je stále velmi málo a za nimi často následuje šeď," uvedl Luboš Plotěný z agentury Dobrý web, která WebTop100 pořádá.

Web Pražské enegetiky, a. s., bodoval hned ve dvou kategoriích

"Odborná porota WebTop100 ocenila internetové stránky www.pre.cz a udělila jim v letošním již 13. ročníku soutěže první místo v kategorii Průmysl a energetika", rekapituluje Bc. Daniel Peške z oddělení Public relations Pražské energetiky, a. s., a pokračuje:
"Webové stránky PRE získaly prvenství v konkurenci dvou stovek účastníků i v celkovém pořadí v hlavním žebříčku mezi firemními weby."

K vlastním webovým stránkám Bc. Daniel Peške říká: "Pražská energetika spustila nové internetové stránky pro zákaznickou veřejnost na konci dubna letošního roku.
Kromě příjemnějšího uživatelského vzhledu přináší web PRE zákazníkům komfort obsluhy z domácího prostředí bez nutnosti osobní návštěvy nebo telefonního kontaktu. Cílem je stránky neustále zlepšovat tak, aby uživatelé na jednom místě nalezli a mohli online vyřídit vše potřebné buď na webových stránkách PRE nebo v rámci obsluhy osobních zákaznických účtů na portálu Moje PRE."


 
 
Reklama