Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PRONIX spustil nový web se záložními zdroji FG Wilson společnosti Caterpillar (NI) Limited

PRONIX, přední integrátor systémů záložního napájení a autorizovaný distributor napájecích zdrojů FG Wilson společnosti Caterpillar (NI) Limited, spustil nové webové stránky.

Praha, 31. října 2014 - PRONIX, přední integrátor systémů záložního napájení na českém a slovenském trhu a pro tyto trhy také jediný autorizovaný distributor napájecích zdrojů FG Wilson společnosti Caterpillar (NI) Limited, spustil nové internetové stránky s uceleným přehledem výrobků této světové špičky. Podrobnosti a novinky o generátorech FG Wilson jsou dostupné z internetové adresy.

Spuštění nových stránek FG Wilson odráží nejen stále se rozšiřující nabídku produktů a služeb PRONIX s.r.o., ale především rostoucí poptávku po samotných motorgenerátorech FG Wilson a s ní související potřebu snadnějšího přístupu k detailnějším informacím o systémech, které tato značka nabízí. Stránky jsou připravovány a spravovány ve spolupráci s mateřskou společností Caterpillar (NI) Limited, která díky svým mnohaletým zkušenostem v oblasti vývoje záložních systémů garantuje trvalý přísun aktuálních informací pro snadné a rychlé rozhodování v otázkách bezpečnosti napájení.

Na stránkách lze nalézt i novou řadu motorgenerátorů FG Wilson s výkony 35-125 kVA, kterou PRONIX nedávno představil také v České republice. Další novinky, o kterých budou nové stránky informovat, chystá FG Wilson i u nejvyšší výkonové řady generátorů s výkony 2 500 kVA. Zde dojde např. k výraznému snížení nároků na chlazení až o 20 %.

Potřebujete svůj generátor rychle?

Novými internetovými stránkami ale výčet novinek u značky FG Wilson nekončí. Kromě otevření nového výrobního závodu došlo také k rozšíření možností v oblasti logistiky. V nově otevřeném distribučním centru v belgických Antverpách je nyní k dispozici více než 1 500 položek skladem. Výrazně se také zkrátí přepravní doba a termíny dodání vysoce spolehlivých produktů osvědčené značky FG Wilson se tak mohou pohybovat už v řádech několika málo dnů, což je u podobných zařízení zcela unikátní. Uvedené změny se příznivě odrazily také na cenách některých nabízených řešení.

PRONIX s.r.o. dále nabízí audity a konzultace napájecích infrastruktur, kompletní řešení non-IT částí energo a data center na klíč, projekční a inženýrskou činnost, technickou podporu systémů záložního napájení, monitoring technologií a záruční i pozáruční servis. Z dodávaných technologií má ve své nabídce, kromě motorgenerátorů, i systémy záložního napájení UPS a DUPS, systémy hašení, chlazení, vzduchotechniky, EPS, EZS a CCTV, EKV a MaR.

Ať jsou vaše požadavky na záložní napájení jakékoli, jsme připraveni je splnit.

 
 
Reklama