Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Databáze článků časopisu Společnosti pro techniku prostředí

Společnost pro techniku prostředí vydávala od r. 1958 do roku 1991 časopis Zdravotní technika a vzduchotechnika (ZTV). Od roku 1992 vydává časopis Vytápění, větrání, instalace (VVI).

Pod vedením nového šéfredaktora doc. Ing. Vladimíra Zmrhala, Ph.D. byly nyní všechny ročníky časopisu ZTV a VVI zpřístupněny v kompletní databázi článků s možností vyhledávání dle autora a klíčových slov. Databáze je vyhledávací a navíc obsahuje full-texty (scany) všech čisel časopisu ZTV (do roku 1991) v pdf formátu. Starší čísla VVI budou postupně doplňována.

Stručná historie časopisu


Český odborný časopis pro techniku prostředí začal vycházet v roce 1958 pod názvem Zdravotní technika a vzduchotechnika (ZTV) ve formátu B5 vydával Český výbor komitétu pro životní prostředí ČSVTS. V roce 1992 byl změněn název časopisu na Vytápění, větrání, instalace (VVI) a formát na A4. Vydavatelem se stala Společnost pro techniku prostředí. V roce 2013 vychází 22. ročník VVI (56. ročník ZTV), číslo 3/2013 bylo jubilejním 300. číslem časopisu.


STP - Společnost pro techniku prostředí
logo STP - Společnost pro techniku prostředí

Společnost pro techniku prostředí soustřeďuje cca 1500 odborníků, zabývající se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, provozování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy. Je otevřená pro všechny zájemce o výměnu informací ...

 
 
Reklama