Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma Data Design System (DDS), autor software DDS-CAD, slaví 30 let od svého vzniku

DDS-CAD svými moduly pokrývá celou řadu profesí od zdravotní techniky, vytápění, vzduchotechniku až po elektroinstalace včetně fotovoltaiky.

DDS byla založena v roce 1984 v Norsku. Od začátku se firma snažila o kvalitu a inovaci. Nejen v rámci Evropy tato společnost poskytuje jednu z vedoucích aplikací pro TZB na trhu s více než 13,500 aktivními instalacemi svého vlajkového produktu DDS-CAD pro projektanty TZB (MEP).

DDS je považována za jednoho z průkopníků metodiky Building Information Modeling (BIM). DDS-CAD software byl od svého počátku koncipován jako stavební a profesní systém s objekty ve 3D a návazností na další negrafické údaje. Od prvních aktivit kolem metodiky dnes nazývané jako BIM, tento vývoj firma podporovala a aktivně rozvíjela. Je členem aliance buildingSMART. Od listopadu 2013 se DDS připojila ke skupině Nemetschek AG se sídlem v Mnichově.

Podívejte se, jak před 30 lety vypadalo projektování na PC

I na českém trhu má DDS svého partnera pro lokalizaci a celkovou podporu. Navštivte stránky o české verzi DDS-CAD.



zdroj: HP consult s.r.o., Brno

CAD-BIM s.r.o.
logo CAD-BIM s.r.o.

Firma CAD-BIM s.r.o. je zaměřena na nástroje CAD/BIM ve stavebnictví, zabývá se distribucí, lokalizací a zákaznickou podporou pro software Graphisoft DDScad (DDS-CAD) určený pro projektování profesí TZB ve stavebnictví. Součástí činnosti jsou konzultace ...

 
 
Reklama