Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KABE Farben Vás zve na 25.mezinárodní veletrh FOR ARCH 2014

K vidění budou mimo jiné hlavně NOVINKY pro rok 2014.

Expozice bude rozdělena na dvě části. Obě se budou věnovat novinkám pro rok 2014.

1. NEW-THERM SYSTEM: je fasádní PUR tepelně izolační systém. Výhodou polyuretanu v tomto případě je zcela určitě jeho tepelně izolační vlastnost v kombinaci s difúzí a minimální nasákavostí. Na expozici bude k vidění průřez jednotlivými vrstvami zateplení. Tak neváhejte a přijďte si pro více informací či vzorek izolantu.

2. Novalith MODE: je moderní, modelovaná, dekorativní omítkovina. Tato omítka má široké využití co se týče plošných imitací struktur betonu, kamene, a jiných dekorací. Možnost použití je široká, od soklu po fasádu až přes interiér. Výhody jsou bezesporu v prodyšnosti, odolnosti, stálobarevnosti a originalitě. Tento omítkový systém byl primárně vyvinut pro NEW-THERM SYSTEM z důvodu prodyšnosti, ale ujal se také v interiéru. Na expozici bude k vidění několik vzorových desek, které na místě bude tvořit kolega Miroslav Pavelek.

Nabízíme možnost čestné vstupenky ZDE.
Stánek KABE Farben naleznete v hale č.1 E-3


KABE Farben CZ
logo KABE Farben CZ

Jsme rodinná firma DOVA a.s., výhradní prodejci značky KABE Farben v České republice a na Slovensku již od roku 1991. Mezi naše hlavní produkty patří zateplovací systémy ETICS: - NEW THERM systém - PUR desky na zateplení domu - STYREXON systém - Sanační ...

 
 
Reklama