Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Termín pro rok 2014 veletrhu GET Nord stanoven

Specializovaný veletrh elektra, sanity a klimatizace GET Nord se bude konat od 20. do 22. listopadu 2014 v areálu výstaviště Hamburg Messe und Congress GmbH.

Odborníci z řad návštěvníků zde budou informováni mimo jiné o nejnovější situaci v technice budov, o energeticky účinných řešeních a možnostech uplatnění obnovitelných energií v technickém vybavení budov. Veletrh je atraktivním trhem nadregionálního charakteru a kompetentní informační burzou mezi branžemi.

Vedení a rada GET Nord sestává z renomovaných zástupců příslušných institucí a asociací. Členové permanentně pracují na zdokonalení obsahu odborného veletrhu a svou odbornou kompetencí poskytují podporu.

O veletrhu GET Nord

GET Nord je specializovaným veletrhem elektra, sanity a klimatizace a koná se každé dva roky na hamburském výstavišti. GET Nord pořádá společnost Hamburg Messe und Congress GmbH. Partnery veletrhu GET Nord 2014 jsou silné průmyslové asociace jako je Spolková asociace německého průmyslu pro domovní, energetickou techniku a techniku životního prostředí (BDH) a Centrální svaz elektrotechnického a elektronického průmyslu (ZVEI), všech devět svazů řemesel sanity, topení a klimatizace (SHK) a elektra zemí Šlesvicko-Holštýnsko, Hamburk, Dolní Sasko, Brémy a Meklenbursko-Přední Pomořansko a Spolkový svaz elektrotechnického velkoobchodu (VEG), zemská skupina Hamburk, Šlesvicko-Holštýnsko, Meklenbursko-Přední Pomořansko a zemská skupina Dolní Sasko a Německý spolek velkoobchodníků domovní technikou. Odborný veletrh má také podporu ze strany Spolkového svazu německých architektů BDA Hamburg, Svazu německých inženýrů (VDI), Úřadu pro rozvoj města a životního prostředí Svobodného a hanzovního města Hamburku, Svazu severoněmeckých bytových podniků (VNW), Odborného svazu pro zajištění jakosti odvodňovací techniky (GET), Vysoké školy aplikovaných věd Hamburk (HAW) a Spolkového svazu svobodných realitních a bytových podniků-zemský svaz sever (BMF).

 
 
Reklama