Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR ARCH hlásí rekordní zájem vystavovatelů

Jubilejní 25. ročník veletrhu se zaměří na aktuální téma revitalizací a rekonstrukcí. V meziročním srovnání hlásí organizátoři v červnu 10% nárůst počtu přihlášených vystavovatelů.

Soubor stavebních veletrhů proběhne ve dnech 16. až 20. září 2014 v prostorách PVA EXPO PRAHA souběžně s veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER.

„Těší nás, že svou expozici na FOR ARCH budou mít firmy, které v posledních letech veletrhy vynechávaly,“ říká Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu veletrhu FOR ARCH.

Mezi již potvrzenými vystavovateli jsou např. KB-BLOK systém, Beton Brož, PRESBETON Nova, RD Rýmařov, HELUZ cihlářský průmysl, IVAR CS, Regulus, Pražská energetika, ABB, EMOS, VELUX ČESKÁ REPUBLIKA, SLOVAKTUAL, INTERNORM - OKNO, HANÁK NÁBYTEK, KORAL PRODEJ - MONTÁŽ, ALUKOV, Praher Armatury, BERNDORF BÄDERBAU a řada dalších předních společností ze všech oborů spojených se stavebnictvím.

„Tematicky nabídneme vše, co se týká atraktivního tématu revitalizací a rekonstrukcí budov. Zájemci o tuto problematiku se zde seznámí s novinkami na trhu v oblasti zateplení domů, rekonstrukce střech, výměny oken a dveří, ekologického vytápění, výměny vnitřních rozvodů a dalších,“ doplňuje Přívětivý. Rekonstrukce domů s cílem zajistit snížení energetické náročnosti podporuje řada státních dotačních programů včetně Nové zelené úsporám.

„Program je primárně určen na úspory energií, netýká se pouze zateplování rodinných domů, stavby domů s velmi nízkou energetickou náročností, ale i komplexních úprav otopných systémů. Výstavba, či rekonstrukce znamená přínos nejen pro malé stavební firmy, ale i řadu navazujících dodavatelů stavebních materiálů a technologií,“ shrnuje Jiří Koliba, náměstek pro stavebnictví z Ministerstva průmyslu a obchodu.

Komplexní přehled dostupných novinek a trendů týkajících se všeho, co souvisí s moderním nízkoenergetickým bydlením, získá návštěvník prohlídkou i dalších souběžných veletrhů. Přehlídku moderních tepelných čerpadel nabídne veletrh FOR THERM, kvalitní dřevostavby nabídne veletrh FOR WOOD a veletrh věnovaný recyklaci FOR WASTE & WATER upozorní na problematiku ekologického nakládání s odpady v domech. Jak správně postavit, vybavit a užívat domácí či profesionální saunu a wellness poradí veletrh BAZÉNY, SAUNY & SPA.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama