Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové průmyslové bezdrátové termokamery Fluke se systémem Fluke Connect

Nová řada Ti9x přichází s nejvyšším rozlišením v dané cenové kategorii.

Správci údržby se při nákupu již nemusí rozhodovat mezi cenou a požadovanými vlastnostmi termokamery. Fluke představuje nové bezdrátové termokamery řady Ti9x, konkrétně modely Fluke Ti95 a Ti90, pro použití v průmyslové údržbě do 250oC. Kamery také podporují řešení Fluke Connect pro okamžitou analýzu a sdílení naměřených údajů přes chytrý telefon s iOS 7 nebo Androidem 4.4.x.

Cenově přístupné termokamery Ti9x mají mnoho vlastností shodných s vyšší řadou Ti1xx. Například stejnou odolnost proti pádu a nárazu nebo propracovaný design s pečlivě rozloženou hmotností přístroje. Díky tomu jej lze používat pro snímání větších celků bez známek únavy. Tomu napomáhá i popruh na ruku.

Nové termokamery jsou bezdrátové a lze je propojit s řešením Fluke Connect. Díky aplikaci pro mobilní telefony lze provedená měření ihned a prakticky kdekoliv analyzovat společně s dalšími údaji z více než 20 různých měřících přístrojů Fluke. Systém Fluke Connect umožňuje pracovníkům údržby bezdrátově přenášet naměřená data ze svých přístrojů do chytrých telefonů a dále do cloudu. Různí členové týmu tak mohou získat přístup k měřením přímo ze svých pracovišť nebo v terénu.

Řada Ti9x má vynikající kvalitu obrazu a až o 23 % lepší prostorové rozlišení než u jiných kamer v této cenové kategorii, konkrétně u Ti95 je to 80x80 bodů a u Ti90 80x60 bodů. Oba modely mají 3,5“ LCD displej, který je v porovnání cca o 32 % větší než u ostatních.

Jsou vybaveny vestavěným digitálním fotoaparátem s rozlišením 2 Mpx a prostřednictvím režimu prolínání IR-Fusion® a AutoBlend dostupnému v softwaru SmartView, lze získat kontext infračerveného snímku a viditelného světla. Pro ukládání snímků je k dispozici vyjímatelná paměťová SD karta 8GB, případně bezdrátová SD karta Fluke Connect také s 8 GB paměti. Dlouhou dobu provozu zajišťuje inteligentní lithium iontová baterie s pěti-segmentovým LED displejem, který zobrazuje aktuální stav nabití.

Vlastnosti termokamer Fluke Ti95/Ti90:
  • Jediné bezdrátové průmyslové termokamery ve své cenové třídě (květen 2014) – nabízí výhody technologie Fluke Connect pro zpracování a sdílení výsledků kontrol
  • Výjimečná kvalita obrazu, až o 23 % lepší prostorové rozlišení než u jiných konkurenčních modelů v této cenové kategorii (květen 2014)
  • Rozlišení 80 x 80 (Ti95), 80 x 60 (Ti90)
  • Vyjímatelná paměťová SD karta 8GB
  • Bezdrátová SD karta Fluke Connect 8 GB
  • Snadnější a rychlejší vyhledání poruch s technologií IR-Fusion® (Obraz v obraze).
  • Vestavěný digitální fotoaparát s rozlišením 2 Mpx
  • LCD displej 3,5"
  • Lithium-iontová baterie s pětisegmentovým LED displejem zobrazujícím stav nabití
  • Robustní a lehké provedení pro dlouhodobé používání
 
 
Reklama