Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

A’ Design Award & Competition - mezinárodní designová soutěž

A’ Design Award & Competition je každoročně se konající mezinárodní designová soutěž světového významu. Pro vítězné designéry je určeno ocenění „A’ Design Prize”.

A’ Design Award & Competition je organizována v širokém spektru kreativních oborů, aby zvýraznila jen ty nejlepší designéry všech disciplín. Přihlášené projekty jsou vyhodnocovány a anonymně posuzovány odbornou porotou, složenou ze zkušených akademiků, předních členů tisku a uznávaných profesionálů. A’ Design Award & Competition slibuje slávu, prestiž, publicitu a mezinárodní uznání všem vítězům díky ocenění „A’ Design Prize“, které je uděleno jen těm nejlepším designům.


„A’ Design Prize” je vytoužený a rozsáhlý balík cen pro vítězné designéry a zahrnuje významný mezinárodní certifikát v kovovém rámu, pozvánku k exkluzivní gala noci v Itálii, online i offline výstavu oceněných projektů a jejich plakát formátu A2, tištěnou ročenku projektů v pevné vazbě, speciální 3d tištěnou trofej v luxusní černé truhle, překlad projektu do 20 a více jazyků k opravdovému zpřístupnění světovému publiku, exkluzivní rozhovor s vítězem soutěže, přípravu a distribuci tiskové zprávy, licenci k používání „A’ Design Award Winner“ loga, propagaci oceněných prací pomocí tisíců dalších publikací, zveřejnění v médiích našich obchodních partnerů, zařazení do World Design Rankings (světový žebříček designu), přístup k rozsáhlým marketingovým a PR nástrojům a ani to ještě není vše.

Každý rok jsou projekty, soustředěné na inovaci, technologii, design a kreativitu, oceněny cenou A' Design Award. Přihlášky jsou přijímány do 28. února a výsledky jsou vyhlášeny 15. dubna. Designéři celého světa jsou zváni k účasti přihlášením jejich nejlepších prací, projektů a výrobků. Ty budou přijímány, pokud byly navrženy v posledních deseti letech.

 
 
Reklama