Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AB STUDIO posílilo svůj tým!

AB Studio s potěšením oznamuje, že 26.11.2013 nastoupil na pozici Business Development Structural Analysis pan Ing. Radim Blažek.

Pan Blažek byl spoluzakladatelem společnosti SMARTsoft známý produktem FEAT a poté dlouhodobě působil ve společnosti Nemetschek Scia. Odborné veřejnosti je znám jako expert v oblasti výpočtu stavebních konstrukcí metodou konečných prvků, jejich návrhu, posouzení a optimalizaci. Přínos pana Blažka ocení nejenom stávající zákazníci AB Studia. Společnou snahou bude navíc rozvoj potenciálu v oblasti BIM technologií na bázi produktů společností Autodesk a Graitec.

Pan Ing. Jiří Bendl, ředitel společnosti AB Studio dodává: "Pana Blažka si vážím a je pro nás ctí, že ho můžeme přivítat v našem kolektivu. Jsem přesvědčen, že své dlouhodobé zkušenosti uplatní také na mezinárodním poli při vývoji a podpoře produktu Advance Design".

První příležitostí se setkat s panem Blažkem na nové pozici v AB Studiu bude mít odborná veřejnost na 20.betonářských dnech v Hradci Králové a na 51.celostátní konferenci o ocelových konstrukcích v Hustopečích.


GRAITEC s.r.o.
logo GRAITEC s.r.o.

Hlavním zaměřením společnosti Graitec je vývoj a prodej programů CADKON, který představuje osvědčené CAD řešení pro projektování ve stavebnictví a profesích TZB. Stovky architektonických a projekčních kanceláří nasadilo CADKON při projektování staveb všech ...

 
 
Reklama