Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová zelená úsporám na veletrhu Voda-klima-vytápění

Veletrh Voda-klima-vytápění, který proběhne od 19. do 22.11. 2013 v Praze, získal oficiální záštitu SFŽP a organizátoři intenzivně jednají o prezentaci programu Nová zelená úsporám přímo na veletrhu.

Veletrh Voda-klima-vytápění, který proběhne od 19. do 22. listopadu na výstavišti PVA Expo Letňany, získal oficiální záštitu Státního fondu životního prostředí ČR a organizátoři intenzivně jednají o prezentaci programu Nová zelená úsporám přímo na veletrhu.

„S potěšením si vám dovolujeme oznámit, že SFŽP ČR tímto přebírá záštitu nad odborným veletrhem Voda-klima-vytápění,“ napsala v průvodním dopise ředitelka fondu Radka Bučilová.

Dotace zahrnují také oblast technického zařízení budov, která bude zaměřena na výměnu zdrojů tepla na vytápění z tuhých fosilních nebo kapalných fosilních za ekologické.

Na veletrhu se tak otevírá velká příležitost pro prezentaci firem, které se budou na realizaci dotačního programu přímo podílet. Veletrh Voda-klima-vytápění, jež se koná souběžně s tematicky spřízněnými veletrhy For Electron, For Energo a For Automation, očekává až 40 000 návštěvníků z celé republiky. Více na www.voda-klima-vytapeni.cz.

 
 
Reklama