Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové webové stránky veletrhu Aqua-therm Praha 2014

Na adrese www.aquatherm-praha.com najdete nový uživatelsky velmi příjemný web s mnoha novinkami a k dispozici jsou formuláře ke stažení.

Aquatherm Praha 2014 je v České republice dnes jediným odborným veletrhem pro obor technického zařízení budov, a to s celorepublikovou působností.

Aquatherm Praha 2014 je také jediným odborným veletrhem oboru TZB v ČR, který je doporučován evropskou federací REHVA – sdružující odborné asociace pro vytápění, větrání a klimatizace z 26 evropských zemí.

Mgr. Michal Drážďanský k novému webu řekl: "Funkční a uživatelsky příjemný web chápeme jako prioritu. Chceme osvobodit vystavovatele od papírů. Chceme, aby měli možnost vyplnit vše ve chvíli, kdy se rozhodnou. A naším cílem je nabídnout prostředí, kde vše proběhne co nejsnadněji. Usnadněním administrativy chceme vytvořit prostor pro lepší rozmyšlení cílů veletržní prezentace a konkrétním krokům k jejich realizaci."

Pro vystavovatele jsou nyní na novém webu k dispozici ceny za expozice, nabídka stavby stánků a základní přehled možností prezentace na veletrhu. V sekci ke stažení se pro vystavovatele nabízí:

  • Informační prospekt
  • Závazná přihláška
  • Všeobecné podmínky
  • Objednávka služeb
  • Objednávka realizace expozice

Pro návštěvníky je již nyní dostupná registrace, která umožní vstup zdarma.

"Na doplňování webu novými informacemi budeme samozřejmě dále pracovat", řekl Mgr. Michal Drážďanský a doplnil: "v roce 2012 se veletrh Aqua-therm Praha naposledy konal v tradičním listopadovém termínu. A přesun na vystavovateli žádaný jarní termín znamená, že Aqua-therm Praha 2013 se nekoná a těšíme se na viděnou až v březnu 2014.

Aqua-therm Praha 2014
Aqua-therm Praha 2014

 
 
Reklama