Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Organizátoři VKV navázali spolupráci s Českou komorou architektů

Všichni členové ČKA dostanou VIP pozvánku na veletrh. ČKA sdružuje všechny autorizované architekty, jakož i autorizované urbanisty a autorizované projektanty územních systémů ekologické stability.

Strojírenský zkušební ústav partnerem VKV

Nový vystavovatel se v rámci doprovodného programu zaměří především na problematiku spojenou se zkoušením a posuzováním výrobků z oblasti TZB a navazující legislativu. Strojírenský zkušební ústav je jednou z největších akreditovaných zkušebních a certifikačních organizací v ČR. Ve svém oboru nabízí široký sortiment služeb v oblasti zkušebnictví, technické inspekce, školení a certifikace.

Časopis Plyn mediálním partnerem VKV

I když plyn v názvu veletrhu nefiguruje, neznamená to, že tuto oblast jeho nomenklatura opomíjí. Jedním z mediálních partnerů akce je proto také časopis Plyn, který vydává Český plynárenský svaz.

První číslo časopisu PLYN vyšlo 15. května 1921 pod názvem "Plyn a voda" a bylo v podtitulu označeno jako odborný časopis pro plynárenství, vodárenství a obecní podniky. Časopis vychází od té doby - byť pod měnícím se názvem - dodnes a patří k nejstarším nepřetržitě vycházejícím plynárenským časopisům na světě.

Časopis publikuje odborné články týkající se obchodní, legislativní, ekonomické, marketinkové a personální problematiky plynárenství, plynárenské techniky a technologie a oborů s plynárenstvím souvisejících a články o technologiích v plynárenství používaných (například IT), dále aktuální články a zprávy o důležitých událostech v plynárenství českém i světovém.

Časopis PLYN dnes vychází jako měsíčník 11krát ročně s tím, že o letních prázdninách vychází dvojčíslo. Časopis má rozsah 24 stran formátu A4 a je plnobarevný.
Od 1. ledna 1994 převzal vydávání časopisu jeho současný vydavatel Český plynárenský svaz, který se po svém založení v roce 1990 přihlásil k nástupnictví po Plynárenském a vodárenském svazu československém.

VKV partnerem konference Vytápění Třeboň 2013

Veletrh VKV se stal jedním z partnerů prestižního květnového setkání topenářů, kterou každý rok organizuje Společnost pro techniku prostředí v Třeboni. Ukazujeme tak, že tím, že firmy podporují svůj oborový veletrh, my podporujeme na oplátku akce z oboru TZB, které se uskutečňují během roku.

Další informace o veletrhu v eZpravodaji 2013 č. 3

 
 
Reklama