Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aqua-therm Praha byl partnerem konference Vytápění Třeboň 2013

Konference Vytápění Třeboň 2013 se zúčastnilo více než 200 odborníků zejména z oboru vytápění. Byla proto vítanou příležitostí představit nový koncept veletrhu Aqua-therm Praha, který se bude konat na jaře 2014.

"Partnerství a spolupráce, i to je motto jubilejního 20. Mezinárodního veletrhu AQUA-THERM Praha, konaného v novém termínu od 4. do 7. 3. 2014. I proto se stal Aquathem Praha jedním z partnerů prestižního květnového setkání topenářů konference Vytápění Třeboň 2013, pořádaného Společností pro techniku prostředí", řekl Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL expo a doplnil: "Konference Vytápění v Třeboni se koná jednou za dva roky, stejně tak bude nově v dvouletém cyklu i veletrh Aqua-therm. S touto tradiční konferencí se tedy budou střídat a věřím, že se podaří najít zajímavé efekty této skutečnosti."

"Zaujal mne vysoký počet přihlášených účastníků i počet firem, ale dnes večer především přátelská atmosféra. Je důkazem tradice i budoucnosti oboru. Je zajímavé vidět tolik významných odborníků s obrovskými zkušenostmi debatujících s těmi, kteří oboru hledají nový směr a zakotvení v nových požadavcích na budovy", řekl na slavnostním zahajovacím večeru Martin Pavlata, manažer veletrhu Aqua-therm Praha 2014.


Aqua-therm Praha partnerem konferečnce Vytápění Třeboň 2013


 
 
Reklama