Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Strojírenský zkušební ústav vysvětlí na veletrhu Voda-klima-vytápění změny v zákonech

Nový vystavovatel se v rámci doprovodného programu zaměří především na problematiku spojenou se zkoušením a posuzováním výrobků z oblasti TZB a navazující legislativu.

Strojírenský zkušební ústav (SZÚ) je jednou z největších akreditovaných zkušebních a certifikačních organizací v České republice. Ve svém oboru nabízí široký sortiment služeb v oblasti zkušebnictví, technické inspekce, školení a certifikace.

Mimo jiné provádí Strojírenský zkušební ústav zkoušky plynových spotřebičů a armatur, a to jako jediná akreditovaná zahraniční laboratoř Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches (DVGW).
Kromě vnitřního trhu Evropské unie rozvíjí SZÚ své zahraniční aktivity i na ostatních teritoriích, na nichž je pro své zákazníky schopen zajistit dokumenty potřebné pro uvádění jejich výrobků na trh zemí Evropské unie, jakož i certifikáty nutné pro export do celé řady mimoevropských zemí: Turecko, Rusko (certifikát GOST R), Ukrajina, Bělorusko, Kazachstán, Jižní Korea, Indie, Čína, Tchaj-wan, Egypt či Jižní Amerika.

Odborný veletrh technického zařízení budov Voda-klima-vytápění (VKV) nahradí v listopadové termínu veletrh Aqua-therm Praha.


Akce proběhne od 19. do 22. listopadu na výstavišti PVA Expo Praha Letňany společně s tematicky spřízněnými veletrhy For Electron, For Energo a For Automation, které bude možné navštívit společně s VKV na jednu vstupenku.

 
 
Reklama