Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

INFOTHERMA podvacáté

Jubilejní XX. ročník naší největší specializované výstavy k vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů – Infotherma 2013, se uskuteční ve dnech 14. – 17. ledna 2013 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Infotherma 2013 XX. ročník největší specializované výstavy k vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů

V těchto dnech probíhá uzávěrka přihlášek na tuto výstavu a jednotliví zájemci o prezentaci domlouvají s organizátory této výstavy, Agenturou Inforpres, rozsah a umístění svých expozic v jednotlivých pavilonech.

Po zkušenostech z minulých ročníků a výsledků návštěvnických anket bude Infotherma 2013 směrována do tří hlavních oblastí. Největší část výstavy bude pochopitelně věnovaná domácím a zahraničním novinkám v otopných systémech. Řada z nich bude představena v provozu na venkovních výstavních plochách. Vzhledem ke každoročnímu nárůstu cen nejen ušlechtilých paliv, je stále větší zájem návštěvníků o nejrůznější možné formy úspor paliv a energií. Představeny zde budou nejen novinky v měřící a regulační technice, izolačních materiálech, ale i v nízkoenergetické výstavbě, zateplovacích systémech, termoregulačních oknech, kogeneračních jednotkách a větracích systémech. Ve třetí části bude snaha představit smysluplné možnosti využívání obnovitelných zdrojů, které budou stále více technicky a ekonomicky konkurenčně schopné s ostatními zdroji energie. Největší zastoupení zde budou mít opět tepelná čerpadla, výroba a využívání biomasy, sluneční energie apod.
Objektivizaci získaných informací z jednotlivých expozic bude návštěvníkům garantovat odborný doprovodný program s jednačtyřiceti přednáškami a semináři a rozsáhlé poradenské středisko.

V rámci Infohermy 2013 jsou také vyhlášeny soutěže:
  • TOP ENERGIE 2013 - internetová hlasovací soutěž k vytápění, úsporám energie, alternativním zdrojům a nízkoenergetické a pasivní výstavbě.
  • TOP DESIGN 2013 o nejzdařilejší návrh a realizaci krbů, kachlových kamen a kachlových sporáků.
  • Fotografická soutěž ZKROCENÁ A NEZKROCENÁ ENERGIE

Podrobnosti o výstavě, odborném doprovodném programu a vyhlášených soutěžích najdete na www.infotherma.cz

www.infotherma.cz

Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...

 
 
Reklama