Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SuPremE® od KSB - nejúčinnější nemagnetický pohon na světě

Již dnes splňuje požadavky na účinnost podle IE4 (IEC/CD 60034-30, vyd. 2) a překračuje tudíž i budoucí požadavky EU a to až do roku 2017. Unikátní potenciál úspor díky extrémně vysoké účinnosti – zejména v oblasti částečného zatížení.

Možná úspora přes 70% energie

Motor KSB SuPremE® s regulací otáček účinkuje jako energetická dieta: Velký výtěžek účinnosti až o 60% se díky regulaci otáček se ještě významně zvyšuje až o dalších 30% úspor jen v samotném motoru.

Daleko do budoucnosti

Již dnes splňuje požadavky na účinnost podle IE4 (IEC/CD 60034-30, vyd. 2) a překračuje tudíž i budoucí požadavky EU a to až do roku 2017.

Ekologický

Zřeknutí se magnetických materiálů významně zlepšuje celkový vliv na životní prostředí ve srovnání se synchronními motory a s asynchronními motory, buzenými permanentním magnetem.

Robustní a trvanlivý

Použití nekritických materiálů s dlouhou životností a vyzrálý reluktanční princip činí z motoru SuPremE® od KSB spolehlivý pohon s dlouhou provozní životností.

Kompatibilní

Tam, kde nacházejí uplatnění asynchronní motory IE2, může se stejnými připojovacími rozměry svou práci velmi efektivně odvádět i motor SuPremE®.



 
 
Reklama