Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ocelové článkové radiátory a systém podlahového vytápění

Společnost H.S.F.C. v roce 2010 rozšířila své obchodní aktivity o produkci jednoho z největších výrobců ocelových článkových radiátorů v EU - IRSAP a dále o systém podlahového vytápění EUROTHEX.

Eurothex v České Republice:
Je zastoupen společností H.S.F.C. s.r.o., se sídlem Orlická 245, 503 46 Třebechovice pod Orebem. Distribuce výrobků byla zahájena v únoru 2010.

Společnost EUROTHEX se zabývá výrobou a vývojem komponentů pro podlahové vytápění již 15 let. Na výrobě a vývoji se velmi aktivně podílela německá společnost ROTH, se kterou EUROTHEX velmi úzce spolupracuje i v dnešní době.

Systém podlahového vytápění je standardně certifikován a prověřen dle norem DIN. V průběhu výroby je kvalita systémových prvků neustále podrobována kontrole, kterou provádí nejprve pracovníci ne vstupu jednotlivých produktů do výroby a následně pracovníci výstupní kontroly výrobního závodu. Tato dvojitá kontrola zabezpečuje dodržení maximální kvality a výrobky společnosti EUROTHEX splňují nejnáročnější evropské standardy.

Systém podlahového vytápění EUROTHEX je vhodný pro všechny druhy budov (obytných, skladovacích, sportovních, restauračních zařízení, podnikatelských objektů, bankovních domů apod.).

Při použití kompletního systému (systémová deska, dilatační páska, potrubí, příchytky, rozdělovač a sběrač, ochranná skříň s uzavíracími dvířky, ochranné potrubí na trubky, montáž proškolenou odbornou firmou), poskytujeme prodlouženou záruční dobu na vady výrobku v délce 10 let.

Systém podlahového vytápění EUROTHEX v kombinaci s vhodným zdrojem tepla (např. kondenzační kotel, tepelné čerpadlo, elektrokotel) dosahuje výrazné úspory energie vynaložené na vytápění, na základě nízkých povrchových teplot podlah rovnoměrně rozděluje teplot po celé ploše vytápěného objektu, navozuje pocit optimálního komfortu a ideálních teplotních podmínek.

Pokud chcete výrazně ušetřit náklady na vytápění, doporučíme Vám kompletní systém vytápění. Jelikož k vytvoření tepelné pohody je nejvhodnější využít nižší teplotu topné vody, je možné kombinovat systém podlahového vytápění s otopnými radiátory IRSAP a pro celý systém využít nejvhodnější zdroj energie.

Poskytneme Vám odborné poradenství při navrhování, projektování a montáži podlahového vytápění. Jsme ochotni Vám pomoci řešit problémy, které nastanou při realizaci zakázek např. ohledně umístění rozdělovače podlahového vytápění, využití různých podlahových krytin, výšky izolace podlahového vytápění.

Veškeré zboží z platného ceníku je trvale skladem a jsme Vám vždy k dispozici při řešení Vašich problémů či dotazů.
 
 
Reklama